21.4 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΑρνητικός στον κορονοϊό ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Αρνητικός στον κορονοϊό ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρισκόταν σε καραντίνα στην Πορτογαλία, αλλά δεν είναι θετικός στον κορονοϊό, όπως δήλωσε πρόεδρος του τοπικού κοινοβουλίου της Μαδέιρα.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται στη γενέτειρά του, τη Μαδέιρα, καθώς βρισκόταν εκεί έπειτα από προβλήματα υγείας που είχε η μητέρα του, Ντολόρες. Υπέστη ισχαιμικό εγκεφαλικό και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Dr Nelio Mendonca στην Πορτογαλία.
Όταν έγινε γνωστό πως αναβλήκαν τα πάντα στην Ιταλία, αλλά και τα παιχνίδια του Champions League ο Κριστιάνο Ρονάλντο προτίμησε να μείνει σε καραντίνα στη Μαδέιρα, ειδικά όταν ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, Ρουγκάνι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό λίγες μέρες αφότου η «Κυρία» αντιμετώπισε τη Ίντερ.
Πάντως, ο CR7 δεν είναι θετικός στον κορονοϊό με τον πρόεδρο του τοπικού κοινοβουλίου της Μαδέιρα, Μιγκέλ Αλμπουκέρκ να δηλώνει πως: «Θέλω να διαβεβαιώσω πως η κατάσταση αναλύθηκε εκτενώς, έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και σας διαβεβαιώνω πως δεν υπάρχει κανένα θέμα μόλυνσης του Κριστιάνο Ρονάλντο».
Πηγή Sputrniknews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ