16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΑπό 26 Ιουλίου έως 25 Αυγούστου η ετήσια Εκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο

Από 26 Ιουλίου έως 25 Αυγούστου η ετήσια Εκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 7:30 το απόγευμα ανοίγει τις πύλες της η ετήσια Εκθεση Βιβλίου, στην πλατεία Ωνάση, στο Ναύπλιο.
Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Αύγουστου του δήμου και συνδιοργανώνεται από τον δήμο Ναυπλιέων, τον ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ).
Η έκθεση αποτελεί έναν σταθερό θεσμό πολιτισμού τόσο για την πόλη του Ναυπλίου όσο και για την ευρύτερη περιοχή του νομού Αργολίδας. Θα διαρκέσει από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 25 Αυγούστου 2019, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19:30 έως 24:00. Συμμετέχουν 70 εκδότες με νέες εκδόσεις, όσο και παλαιότερες που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα κάθε αναγνώστη.
Στην έκθεση θα συμμετέχουν η ιερά μητρόπολη Αργολίδας, ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες του νομού Αργολίδας και η Ενωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών νομού Αργολίδας με σκοπό να προβάλλουν το έργο τους.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν το έργο της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών του νομού Αργολίδας.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ