16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΈνας εργάτης νεκρός από ατύχημα στη ΛΑΡΚΟ

Ένας εργάτης νεκρός από ατύχημα στη ΛΑΡΚΟ

Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον χώρο των ηλεκτροκάμινων της βιομηχανίας ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα. Ένας 55χρόνος πατέρας τριών παιδιών που κατάγεται από την περιοχή και εργαζόταν για χρόνια στη βιομηχανία ανασύρθηκε νεκρός, καθώς βρισκόταν πολύ κοντά την ώρα της έκρηξης.
Μέχρι στιγμής δεν δίδονται περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με την έκρηξη. Σημειώνεται ότι στον ίδιο χώρο συνέβη ατύχημα και το πρωί της περασμένης Δευτέρας όταν κόπηκε ένα συρματόσχοινο που μεταφέρει φορτωμένο τον κάδο του μεταλλεύματος. Ωστόσο, η τύχη ήταν με την πλευρά των ηλεκτρολόγων, οι οποίοι είχαν απομακρυνθεί από το σημείο.
Συλλυπητήρια του Κ. Χατζηδάκη στην οικογένεια του εργαζόμενου της ΛΑΡΚΟ
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εργαζόμενου στη ΛΑΡΚΟ που έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί εκφράζει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης. «Δέσμευση από την πλευρά μας να διερευνήσουμε τα αίτια και να αποδοθούν οι ευθύνες, όπου ανήκουν, το ταχύτερο», τόνισε ο υπουργός αναφερόμενος στο δυστύχημα.
Εξάλλου, καθ’ οδόν προς το εργοστάσιο είναι αυτήν την ώρα ο διευθύνων σύμβουλος της ΛΑΡΚΟ, Σπύρος Τζίτζος, για να εξετάσει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ