23.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΈκθεση φωτογραφίας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Έκθεση φωτογραφίας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Ανοικτή για το κοινό της Καλαμάτας και όχι μόνο είναι η ομαδική έκθεση φωτογραφίας «ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ», που πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου). Τα εγκαίνια θα πλαισιώσει με ήχους blues & rock το συγκρότημα The Blues Escape.
Τα ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ είναι προϊόν συνάντησης και συνεργασίας δύο
θεραπευτικών προγραμμάτων: του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ, με έδρα την Καλαμάτα και του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, όπου λειτουργεί εργαστήριο φωτογραφίας και βίντεο, με έδρα την Αθήνα. Η κοινή φωτογραφική τους δράση πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Ναυπλίου, όπου τα μέλη των δύο προγραμμάτων κατέγραψαν σημάδια της ανθρώπινης παρουσίας στον χώρο, ίχνη και σημεία αναφοράς που εμπνέουν για ζωή και δημιουργία. Μέσα από τις φωτογραφίες τους μοιράζονται μαζί μας τη ματιά τους πάνω στην πόλη και στη ζωή, τα όνειρα και τις ελπίδες τους.
Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της πανελλαδικής καμπάνιας του ΚΕΘΕΑ «Στάσου πλάι μου», η οποία έχει στόχο να αναδείξει τη σημασία των ανθρώπινων σχέσεων και των δικτύων κοινωνικής υποστήριξης ως προστατευτικού παράγοντα απέναντι στην εξάρτηση και ως καταλύτη στη θεραπεία και την επανένταξη.
Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης και συζήτησης σε θέματα εξαρτήσεων με εκπροσώπους τους θεραπευτικού προγράμματος.
Διάρκεια έκθεσης: 20 έως 30 Ιουνίου, καθημερινά από τις 19:00 μ.μ. έως τις 22:30 μ.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες: 2721089482, 2721087356.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ