21.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΔια ζώσης παρακολούθηση της ευρυζωνικής σύνδεσης στα απομακρυσμένα νησιά από τον Ν....

Δια ζώσης παρακολούθηση της ευρυζωνικής σύνδεσης στα απομακρυσμένα νησιά από τον Ν. Παππά

 

Στους Λειψούς βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε απομακρυσμένα νησιά της χώρας, για τη δια ζώσης παρακολούθηση υλοποίησης της δράσης «Παροχή δωρεάν ευρυζωνικής σύνδεσης στους μόνιμους κατοίκους των απομακρυσμένων νησιών της Ελλάδας».
Τον υπουργό ΨΗΠΤΕ συνοδεύει ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός. Τα δύο υπουργεία συνεργάζονται στενά στο πλαίσιο της υλοποίησης της παροχής δωρεάν ευρυζωνικής σύνδεσης στους κατοίκους των απομακρυσμένων νησιών της χώρας.
Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε τοπικό επίπεδο, ενώ σε ένα retweet του συντάχθηκε με τη δήλωση του υφυπουργού Ναυτιλίας ότι «οι νησιώτες αξίζουν την πλήρη στήριξή μας. Δεν θα βιώνουν πια τις αρνητικές συνέπειες της απομόνωσης».
Ο Ν. Παππάς συναντήθηκε επίσης με κατοίκους του νησιού, οι οποίοι του ανέπτυξαν τις δυσκολίες της καθημερινότητας μακριά από το κέντρο της χώρας.


Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Αγαθονήσι και τους Αρκιούς, όπου θα ενημερώσει κατοίκους και φορείς για τη δράση του υπουργείου, η οποία στοχεύει στη στήριξη των μόνιμων κατοίκων που ζουν και δραστηριοποιούνται στα νησιά της παραμεθορίου, στην αύξηση της διείσδυσης της ευρυζωνικότητας και του διαδικτύου σε κάθε γωνιά της χώρας, και γενικότερα στην ουσιαστική ενίσχυση του μόνιμου πληθυσμού των παραμεθόριων κυρίως νησιών της χώρας.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ