18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΣτη Μεθώνη η μεγάλη φιλοτελική έκθεση με θέμα τα Κάστρα της Ευρώπης»

Στη Μεθώνη η μεγάλη φιλοτελική έκθεση με θέμα τα Κάστρα της Ευρώπης»

 

Τα Κάστρα της Ευρώπης είναι το θέμα της σημαντικής έκθεσης Γραμματοσήμων που διοργανώνουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) στη Μεθώνη Μεσσηνίας, από το Σάββατο 5 έως τις 17 Αυγούστου.
Θα περιλαμβάνει τα γραμματόσημα που κυκλοφόρησαν 38 ταχυδρομικοί φορείς της Ευρώπης, στο πλαίσιο της Ειδικής Αναμνηστικής Σειράς «EUROPA 2017 – Κάστρα».
Η έκθεση, που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον σύλλογο  Φίλων Κάστρου Μεθώνης, τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Πύλου-Νέστορος και συμμετέχουν 38 Ευρωπαϊκές χώρες, καθιστώντας την μία από τις σημαντικότερες φιλοτελικές διοργανώσεις του έτους σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Τα Εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο στις 8μιση το βράδυ, παρουσία της Διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων και στη διάρκειά τους θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης «EUROPA 2017 – Κάστρα» που περιλαμβάνει και το σπουδαίο Κάστρο της Μεθώνης.
Τα γραμματόσημα με τα Κάστρα της Ευρώπης θα εκτίθενται στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μεθώνης. Η έκθεση θα είναι ανοικτή στο κοινό, από τις 20:30 έως τις 23:00.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ