18.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΔράσεις για τη στήριξη των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων από τον Οργανισμό Enterprise...

Δράσεις για τη στήριξη των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων από τον Οργανισμό Enterprise Greece

Στο πλαίσιο των δράσεων για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και την υποστήριξη της εξαγωγικής τους δραστηριότητας, η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), ως αρμόδιος εθνικός φορέας για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών, διοργανώνει δύο σημαντικές ημερίδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Η μία ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου 2017 στο ξενοδοχείο Διβάνη Κάραβελ στην Αθήνα και η δεύτερη θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου 2017 στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη.
Στις δύο αυτές εκδηλώσεις, που έχουν ως θέμα «Συμμετοχή σε εμπορική έκθεση, στόχοι και προετοιμασία», με εισηγητή τον κ. Θωμά Πούτα, Management Consultant and Trainer, θα υπάρξει διεξοδική ανάλυση και επεξήγηση στους Ελληνες εξαγωγείς τροφίμων και ποτών σχετικά με τους τρόπους και τις διαδικασίες αποτελεσματικής συμμετοχής τους σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις στο εξωτερικό. Στόχος είναι οι ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις να αποκομίσουν σημαντικά εφόδια και χρήσιμα εργαλεία, που θα τους επιτρέψουν την αποδοτικότερη επικοινωνία και συνεργασία με διεθνείς πελάτες/αντιπροσώπους/διακινητές, την προσέγγιση νέων αγορών, καθώς και την καλύτερη δυνατή προώθηση και ανταγωνιστική τοποθέτηση των προϊόντων τους στις διεθνείς αγορές.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των δύο ημερίδων, θα γίνει και μία συνοπτική παρουσίαση του προγράμματος δράσης του Enterprise Greece για το 2018, επικεντρώνοντας τόσο στο εκθεσιακό του πρόγραμμα, όσο και στις ευρύτερες δράσεις εξωστρέφειας.
Οι ημερίδες απευθύνονται σε στελέχη εξαγωγικών επιχειρήσεων στον κλάδο τροφίμων και ποτών, οι οποίες είτε συμμετέχουν, είτε ενδιαφέρονται στο μέλλον να συμμετάσχουν σε διεθνείς εκθέσεις στο εξωτερικό. Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.
Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα ακόλουθα e-mails: k.anagnostopoulou@enterprisegreece.gov.gr ή k.kipentzoglou@enterprisegreece.gov.gr, αναφέροντας τα στοιχεία της εταιρείας και την πόλη, δηλαδή Αθήνα 20/07/2017 ή Θεσσαλονίκη 21/07/2017.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ