24.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img

ΔΕΗ Α.Ε.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΛΚΜ – 2017 Ε23 (1200043099)

Η ΔΕΗ Α.Ε. (www.dei.com.gr) Δ/ΝΣΗ ΛΙΓΝΙΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, προσκαλεί κατά τις διατάξεις:
* του Βιβλίου ΙΙ του ν 4412/2016 (ΦΕΚ Α’ 147), όπως ισχύει για τις Εταιρείες του κεφαλαίου Β του ν. 3429/2005 (ΦΕΚ Α’ 314) που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενέργειας, λαμβανομένης υπόψη και της παραγράφου 7 του άρθρου 222 του ν. 4412/2016,
* της παρούσας Διακήρυξης, η οποία διαμορφώθηκε βάσει κατευθύνσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ Α.Ε. με την υπ’ αριθ. 128/08.11.2016 απόφασή του, η οποία έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΕΗ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dei.gr/el/i-dei/diakirukseis-diagwnismwn,
όλους τους ενδιαφερόμενους, σε μειοδοτικό διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη Αναδόχου της Παροχής Υπηρεσίας ΔΛΚΜ-2017 Ε23 (1200043099) «Καθαρισμός της Κοίτης του Ποταμού Αλφειού», συνολικού προϋπολογισμού κατά τη μελέτη της Επιχείρησης 51.000 Ευρώ. Ο οποίος δεν αποτελεί ανώτατο όριο προσφοράς.
Οι Προσφορές πρέπει υποχρεωτικά να υποβληθούν σφραγισμένες στο Πρωτόκολλο της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου ή να υποβληθούν ταχυδρομικά επί αποδείξει ή μέσω Εταιρειών διακίνησης εντύπων στο Πρωτόκολλο με ευθύνη του προσφέροντος σε σχέση με το περιεχόμενο και το χρόνο άφιξης, το αργότερο μέχρι 03/08/2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 (ημερομηνία και ώρα λήξης επίδοσης προσφορών).
Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στη Διεύθυνση Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης στα γραφεία του Τομέα Μεταλλευτικού Σχεδιασμού & Απόδοσης ΔΛΚΜ, στις 04/08/2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 πμ ενώπιον Επιτροπής που θα συστήσει η ΔΕΗ AE. Η ισχύς των προσφορών θα είναι (6) μήνες.
Αρμόδια Υπηρεσία της ΔΕΗ Α.Ε. για κάθε θέμα σχετικό με το Διαγωνισμό, είναι η Δ/ΝΣΗ ΛΙΓΝΙΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, Τ.Κ. 22200 ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. Πληροφορίες για τη διαγωνιστική διαδικασία παρέχονται από την κα ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΟΦΙΑ (τηλ. +30 2791025045 εσωτ. 33134, FAX +30 2791024564).
Στο Διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετάσχουν Οικονομικοί Φορείς (Φυσικά ή Νομικά πρόσωπα ή Συμπράξεις αυτών) με έδρα την Ελλάδα και Οικονομικοί Φορείς (Φυσικά ή Νομικά πρόσωπα ή Συμπράξεις αυτών) που είναι εγκατεστημένοι σε:
α. σε ένα κράτος – μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης (Ε.Ε.), ή
β. σε ένα κράτος – μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή
γ. σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη Συμφωνία περί Δημοσίων Συμβάσεων – ΣΔΣ (Government Procurement Agreement – GPA) του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (Π.Ο.Ε.), στο βαθμό που η υπό ανάθεση σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ενωση Προσαρτήματος Ι της ως άνω ΣΔΣ (GPA).
δ. σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στις ανωτέρω περιπτώσεις και έχουν συνάψει διμερή ή πολυμερή συμφωνία με την Ενωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων και διαθέτουν τον εξοπλισμό, το προσωπικό, την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να εκτελέσουν την υπόψη Παροχή Υπηρεσίας. Η εμπειρία θα αποδεικνύεται από εργοληπτικό πτυχίο Α1 τάξεως και άνω για Εργα Πρασίνου (οι Οικονομικοί Φορείς των περιπτώσεων α
– δ θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο αντίστοιχο Επαγγελματικό Μητρώο για κατηγορίες Εργων ανάλογες με αυτό που δημοπρατείται και που σύμφωνα με τη Νομοθεσία που ισχύει στη χώρα τους, μπορούν να αναλάβουν την εκτέλεση τέτοιων έργων).
Σημειώνεται ότι καμία από τις μεμονωμένες/συμπραττόμενες επιχειρήσεις δεν μπορεί να συμμετέχει σε περισσότερα από ένα (1) διαγωνιζόμενα σχήματα.
Τα Τεύχη της Διακήρυξης του Διαγωνισμού, όπως αυτά αναφέρονται στο Αρθρο 1 των Ορων και Οδηγιών διατίθενται δωρεάν μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας (site) της Επιχείρησης: https://www.dei.gr/el/i-dei/anakoinwseis-diakiruksewn (Η ΔΕΗ (Ανακοινώσεις Διακηρύξεων (Γενική Διεύθυνση: Γενική Διεύθυνση Ορυχείων, όπου και θα παραμείνουν ανηρτημένα μέχρι και τρεις (3) μέρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των προσφορών.
Για τη διασφάλιση της αξιόπιστης και έγκαιρης ενημέρωσης όλων των ενδιαφερόμενων για τυχόν διευκρινήσεις, συμπληρώσεις ή και μεταβολές όρων του Διαγωνισμού, οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς πρέπει κατά την παραλαβή της Διακήρυξης να καταχωρούν στο σύστημα τα ζητούμενα στοιχεία επικοινωνίας. Σε περίπτωση που τα στοιχεία αυτά δεν είναι ακριβή ή η Διακήρυξη δεν έχει παραληφθεί άμεσα από το σύστημα, η ΔΕΗ ουδεμία ευθύνη φέρει για τη μη έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση του οικείου οικονομικού φορέα.
Οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς, οι οποίοι έχουν εγγραφεί στο σύστημα ως παραλήπτες της Διακήρυξης, μπορούν να ζητούν διευκρινίσεις σχετικά με το περιεχόμενο των τευχών του παρόντος διαγωνισμού (και εάν προβλέπεται στη Διακήρυξη να ζητήσουν την πραγματοποίηση επιτόπιας επίσκεψης), το αργότερο μέχρι και τρεις (3) ημέρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των προσφορών.
Αιτήματα παροχής πληροφοριών ή διευκρινήσεων ή πραγματοποίησης επιτόπιας επίσκεψης που υποβάλλονται εκτός των ανωτέρω προθεσμιών δεν εξετάζονται.
Τα έξοδα δημοσίευσης της Διακήρυξης του αρχικού και τυχόν επαναληπτικών διαγωνισμών βαρύνουν τον Ανάδοχο της παροχής υπηρεσίας.
ΔΕΗ Α.Ε./ΔΛΚΜ 22200 ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΤΗΛ. 2791025045

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ