24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΤρία μονόπρακτα από το Εργαστήριο Νέων Θεατρικών Συγγραφέων στο Ιδρυμα Κακογιάννη

Τρία μονόπρακτα από το Εργαστήριο Νέων Θεατρικών Συγγραφέων στο Ιδρυμα Κακογιάννη

 

Το Εργαστήριο Νέων Θεατρικών Συγγραφέων του Ιδρύματος Κακογιάννη παρουσιάζει στη σκηνή του Ιδρύματος, τρία μονόπρακτα θεατρικά έργα που διακρίθηκαν στο τέλος της πεντάμηνης διαδικασίας, μαζί με την έκδοσή τους σε δύο τόμους, στην ελληνική και στην αγγλική, από τις Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδας. Και τα τρία μονόπρακτα παρουσιάζονται, κατά σειρά, σε μία παράσταση, στις 13, 14, 17 και 18/7, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Πρόκειται για τα έργα «Φλικ Φλοκ» της Αγγελικής Παρδαλίδου, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Ρούλας Πατεράκη, «Βόλτα στη Λιακάδα» του Pepe Abas, σε σκηνοθεσία Σοφίας Παλάντζα και «Τα Θηλαστικά» της Ευτυχίας Γιαννάκη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα.
Το Εργαστήριο Νέων Θεατρικών Συγγραφέων του ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη, ξεκίνησε στα τέλη Δεκεμβρίου του 2016 και διήρκεσε έως στα τέλη Μαΐου με την αρωγή και την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας.
Τη συγγραφική και θεατρική εκπαίδευση των συμμετεχόντων, ανέλαβαν οι συγγραφείς Ελένη Ζιώγα, Βασίλης Κατσικονούρης, Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης και ο εισηγητής και υπεύθυνος του Εργαστηρίου, συγγραφέας Ηρακλής Λογοθέτης, οι οποίοι επέλεξαν τα τρία έργα που παρουσιάζονται στη σκηνή, μαζί με τη θεατρολόγο, σκηνοθέτιδα και υπεύθυνη διεθνών σχέσεων του ΙΜΚ, Αλεξάνδρα Γεωργοπούλου.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ