16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΔήμος Μαραθώνα: Τις ημέρες του Πάσχα διεξάγεται το ευρωπαϊκό κύπελλο τοξοβολίας

Δήμος Μαραθώνα: Τις ημέρες του Πάσχα διεξάγεται το ευρωπαϊκό κύπελλο τοξοβολίας

Η Ελληνική Ομοσπονδία της τοξοβολίας και ο Δήμος Μαραθώνα είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν, τις ημέρες το Πάσχα, το «Marathon European Youth Cup 2017», το οποίο θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Μάκρης, από την Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου, έως και το Σάββατο 22 Απριλίου 2017, με συμμετοχή περισσοτέρων από 200 αθλητών, από 30 και πλέον χώρες.
«Είμαστε πανέτοιμοι για μια ακόμα πετυχημένη διοργάνωση.
Στη συγκεκριμένη διοργάνωση σημαντικό ρόλο και ατού για την ΕΟΤ είναι το Grand Prix του 2015 που έγινε επίσης στον Μαραθώνα, όπου έχουμε μια άψογη συνεργασία με τον Δήμο και ειδικά με την ΚΕΔΜΑ, το Γραφείο Αθλητισμού και φυσικά με τον Δήμαρχο Ηλία Ψηνάκη». Πολύ σημαντική και η συνεργασία με τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους αλλά και τους εθελοντές.
Στην Ελλάδα θα βρεθούν οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι αθλητές και αθλήτριες της τοξοβολίας έως 20 ετών, οι αυριανοί πρωταθλητές της τοξοβολίας. Αθλητές που θα διαμένουν στο Golden Coast του Μαραθώνα, όπου θα γίνει και η τελετή έναρξης της διοργάνωσης.
Να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα είχε φιλοξενήσει με απόλυτη επιτυχία στους ίδιους χώρους το «Marathon European Grand Prix 2015», το οποίο είχε αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και τους συμμετέχοντες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ