16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΠιο κοντά στις ψηφιακές τεχνολογίες άτομα μεγαλύτερης ηλικίας με την COSMOTE

Πιο κοντά στις ψηφιακές τεχνολογίες άτομα μεγαλύτερης ηλικίας με την COSMOTE

Σε δύο νέα εκπαιδευτικά κέντρα σε Πειραιά και Μαροίσι, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο» που στηρίζει η COSMOTE και υλοποιεί ο φορέας «50 και Ελλάς». Το πρόγραμμα έχει στόχο να διευκολύνει την καθημερινότητα των ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας και να τους φέρει πιο κοντά στους αγαπημένους τους, με τη βοήθεια των ψηφιακών μέσων. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πώς να αξιοποιούν τις τεχνολογίες αφής (Tablets), να πλοηγούνται στο Internet, να χρησιμοποιούν τα Social Media και τις εφαρμογές (π.χ. χάρτες, ημερολόγιο). Ετσι, μπορούν να ενημερώνονται καλύτερα, να επικοινωνούν με τον κόσμο και να οργανώνουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες.
Στα μαθήματα του Πειραιά, μπορούν να πάρουν μέρος και οι κάτοικοι από τον Δήμο του Περάματος. Επίσης, το κέντρο του Αμαρουσίου, θα φιλοξενήσει και τους κατοίκους των όμορων Δήμων Λυκόβρυσης/Πεύκης και Ηρακλείου. Ταυτόχρονα, τα μαθήματα συνεχίζονται στα εκπαιδευτικά κέντρα του Αγ. Δημητρίου -με τη συμμετοχή κατοίκων από τους όμορους Δήμους Αλίμου, Αργυρούπολης/Ελληνικού, Δάφνης- και των Αγ. Αναργύρων -με συμμετοχές από τους Δήμους Ν. Φιλαδέλφειας/Ν. Χαλκηδόνας. Ολα τα μαθήματα είναι δωρεάν για τους δημότες.
Οσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον φορέα «50 και Ελλάς» στα τηλέφωνα: 211-7100203 και 6987-221156.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ