15.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕλληνική Εμπορική Αποστολή στη Διεθνή Εκθεση Υδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης και Απορριμμάτων

Ελληνική Εμπορική Αποστολή στη Διεθνή Εκθεση Υδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης και Απορριμμάτων

Ελληνική Εμπορική Αποστολή στη Διεθνή Εκθεση Υδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης, Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαριότητας Πόλης, IFAT EURASIA, στην Κωνσταντινούπολη οργάνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, για εκπροσώπους εταιριών ύδρευσης και αποχέτευσης.
Την ομάδα των Ελλήνων υποδέχθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Istanbul Expo Center, η Katharina Schlegel, Exhibition Director IFAT Trade Fairs Abroad, του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου. Η εκπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Αθηνά Θεοφανίδου, συνόδευσε την εμπορική αποστολή, ξεναγώντας την στους χώρους της έκθεσης και σε μεμονωμένα περίπτερα. Η αποστολή δεν παρέλειψε να επισκεφθεί την ελληνική εταιρία ENVIROPLAN SA, καθώς και το Ομαδικό Γερμανικό Περίπτερο που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας (BMWi), του Γερμανικού Συνδέσμου Εμπορικών Εκθέσεων (AUMA) και της Γερμανικής Ενωσης Υδάτων, Λυμάτων και Αποβλήτων (DWA).
Η  IFAT EURASIA 2017, η οποία ξεκίνησε να διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, με σκοπό να διευρυνθεί το διεθνές δίκτυο των εκθέσεων, αλλά και να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα για την περιβαλλοντική τεχνολογία σε μια πολλά υποσχόμενη και ανερχόμενη αγορά, όπως η Τουρκία, καλωσόρισε 230 επιχειρήσεις – εκθέτες και 11.326 ενδιαφερόμενους από 68 χώρες.
Η επόμενη IFAT EURASIA πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, την Ανοιξη του 2019.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.german-fairs.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ