24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ«Κοινή ησυχία» Η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της Ελένης Ράντου στο θέατρο Διάνα

«Κοινή ησυχία» Η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της Ελένης Ράντου στο θέατρο Διάνα

Αυτό που θα δούμε στη σκηνή του θεάτρου Διάνα αναμένεται πολύ τρυφερό, νοσταλγικό και με πολύ χιούμορ. Τα θετικά vibes, λοιπόν, του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Ελένης Ράντου θα εισπράξουμε στο θέατρο της οδού Ιπποκράτους (από 13/2), όπου η γνωστή ηθοποιός σκηνοθετεί για πρώτη φορά την παράσταση «Κοινή ησυχία» με υλικό 30 αγαπημένα τραγούδια όχι μόνο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου αλλά και από τη μεγάλη κληρονομιά του ελληνικού τραγουδιού.
Eνα μουσικοθεατρικό ταξίδι που «αναζητάει τα χαμένα μας όνειρα, τις ματαιωμένες προσδοκίες μας και προτείνει να αρχίσουμε ξανά να λέμε πιο όμορφα πράγματα, προσπαθώντας να ξεφύγουμε από την “Κοινή ησυχία”».
Συνοδοιπόρος σε αυτή την παράσταση είναι ο ραδιοφωνικός παραγωγός, στιχουργός, δημοσιογράφος και συγγραφέας Οδυσσέας Ιωάννου με τον οποίο ο ερμηνευτής είχε συνεργαστεί στην επιτυχημένη, επίσης μουσικοθεατρική παράσταση «9:05», που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2015, ακολουθώντας μια λαμπρή πορεία 270 παραστάσεων, σε σκηνοθεσία του Παντελή Βούλγαρη. Oπως και τότε έτσι και τώρα οι δυο τους θα βρίσκονται στη σκηνή έχοντας μαζί τους τους ηθοποιούς Σοφία Πανάγου και Μιχάλη Τιτόπουλο.
Φυσικά ζωντανά στη σκηνή θα είναι οι μουσικοί Ανδρέας Αποστόλου (πιάνο-ενορχηστρώσεις), Μαίρη Μπρόζη (βιολί-μαντολίνο-τραγούδι), Βαγγέλης Πατεράκης (μπάσο), Στέφανος Δημητρίου (κρουστά) και Γιάννης Αυγέρης (κιθάρες-πνευστά). Τα σκηνικά υπογράφει η Μαγιού Τρικεριώτη, που έλαβε τρίτο βραβείο σκηνογραφίας για την παράσταση «Τζάσμιν» στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του «α» 2019, ενώ τους φωτισμούς ο Αλέκος Αναστασίου.
ΠΗΓΗ: ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ,Μαρία Κρύου

Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ