24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΝέο… χτύπημα για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Διαζύγιο παίρνει ο εγγονός της Πίτερ...

Νέο… χτύπημα για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Διαζύγιο παίρνει ο εγγονός της Πίτερ Φίλιπς

Ο Πίτερ Φίλιπς, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, και η καναδή σύζυγός του πρόκειται να πάρουν διαζύγιο έπειτα από 12 χρόνια γάμου, ανακοίνωσε το ζευγάρι, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα της εφημερίδας Sun.
Σύμφωνα μάλιστα με την ταμπλόιντ, ο Φίλιπς είναι συντετριμμένος με την απόφαση της συζύγου του να χωρίσουν.
Ο Φίλιπς, ο μεγαλύτερος από τα οκτώ εγγόνια της Βρετανής γαλαζοαίματης και η Ότομ ενημέρωσαν την βασίλισσα και τις οικογένειές τους από τον περασμένο χρόνο, αναφέρει η ανακοίνωση.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008 και απέκτησε δύο παιδιά, την 9χρονη Σαβάνα και την 7χρονη Ίσλα.
«Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για τα δύο τους παιδιά και για τη συνεχιζόμενη φιλία τους», είπε ο εκπρόσωπός τους.
«Η απόφαση να πάρουν διαζύγιο και να αναλάβουν από κοινού την επιμέλεια των παιδιών, έπειτα από πολλούς μήνες συζητήσεων και παρότι είναι λυπηρή, είναι σε φιλικό κλίμα. Η πρώτη προτεραιότητα του ζευγαριού θα παραμείνει η συνεχιζόμενη ευημερία και η ανατροφή των υπέροχων θυγατέρων τους, της Σαβάνα και της Ίσλα», κατέληξε ο εκπρόσωπος.
Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ απάντησαν ότι δεν θα σχολιάσουν γιατί πρόκειται για ιδιωτικό ζήτημα. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι και οι δύο οικογένειες λυπούνται για την εξέλιξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ