15.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕπίθεση του «Ρουβίκωνα» στην οικία του Άρη Πορτοσάλτε

Επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην οικία του Άρη Πορτοσάλτε

Καταδίκη από κυβ. εκπρόσωπο και ΝΔ

Παρέμβαση στην οικία του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε στα Βριλήσσια πραγματοποίησε ομάδα μελών της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας». Συγκεκριμένα πέταξαν τρικάκια περνώντας έξω από την οικία τα οποία ανέγραφαν συνθήματα.
Λίγη ώρα αργότερα αναρτήθηκε κείμενο του «Ρουβίκωνα» στην ιστοσελίδα της συλλογικότητας όπου αναφέρονται οι λόγοι της συγκεκριμένης ενέργειας.
Ο Ν. Δένδιας καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε
Την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε καταδικάζει με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
«Η επιδρομή κατά της οικίας του Άρη Πορτοσάλτε είναι απολύτως καταδικαστέα. Δεν είναι επίθεση κατά του συγκεκριμένου δημοσιογράφου μόνο, αλλά και επίθεση κατά της ελευθερίας της άποψης στο δημόσιο λόγο», σημειώνει ο κ. Δένδιας.
Στ. Πέτσας: «Η φασιστική επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε είναι επίθεση σε όλα όσα θέλουμε να προστατεύσουμε»
«Η φασιστική επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε είναι επίθεση σε όλα όσα θέλουμε να προστατεύσουμε», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Στέλιος Πέτσας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Είναι επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης. Είναι επίθεση στη Δημοκρατία. Καταδικάζουμε τις επιθέσεις αυτές. Όλοι;».
Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε
Την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε καταδικάζει με ανακοίνωσή της η ΝΔ.
«Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε. Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν τρομοκρατούν κανέναν. Συνεχίζουμε με σχέδιο, επιμονή και αποφασιστικότητα τη μάχη κατά της ανομίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ