20.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣJazz Chronicles στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ: Μιχάλης Σιγανίδης & The Unlimited Shrimp

Jazz Chronicles στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ: Μιχάλης Σιγανίδης & The Unlimited Shrimp

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ο Μιχάλης Σιγανίδης και το συγκρότημα «The Unlimited Shrimp» συνεργάζονται για πρώτη φορά με τη Μάρθα Φριτζήλα και τον ποιητή Κώστα Βραχνό σε μια απρόβλεπτη μουσική συνάντηση στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Jazz Chronicles.
Οι αναπάντεχοι αυτοσχεδιασμοί του Μιχάλη Σιγανίδη συναντιούνται με την εκφραστικότητα της Μάρθας Φριτζήλα, δημιουργώντας μια νέα μουσική αφήγηση. Ο Μιχάλης Σιγανίδης θα παρουσιάσει υλικό από τη δισκογραφία του, συνδυάζοντας διαφορετικά μουσικά ιδιώματα, στυλ και ακούσματα. Ετερόκλητοι ήχοι, τζαζ, ηλεκτρονική μουσική, παραδοσιακό ελληνικό τραγούδι, ποίηση, αλλά και χιούμορ θα συνθέσουν μια ξεχωριστή μουσική βραδιά που πραγματοποιείται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).


Ο Μιχάλης Σιγανίδης, μουσικός, συνθέτης και στιχουργός, είναι ιδρυτικό μέλος των «Χειμερινών Κολυμβητών» και των «Primavera en Salonico». H μουσική του χαρακτηρίζεται από έντονο αυτοσχεδιαστικό ύφος με επιρροές από την παραδοσιακή μουσική και τη χρήση του μουσικού κολάζ.
Εισιτήρια 5 ΕΥΡΩ στο SNFCC.org, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ταμεία ΕΛΣ), καθώς και στα ταμεία της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39). Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 21.00 στον Φάρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ