14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΜake-A-Wish: Βοηθήστε να πραγματοποιηθεί ένα παιδικό όνειρο

Μake-A-Wish: Βοηθήστε να πραγματοποιηθεί ένα παιδικό όνειρο

Τι συμβαίνει όταν μια μητέρα χάνει το παιδί της, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του; Αυτές που έζησε ενώ εκπληρωνόταν η ευχή του;
Η μανούλα αφιερώνεται στον οργανισμό και ως full – time εθελόντρια φτιάχνει με τα χέρια της και την ομάδα της, μαγικές… κολοκύθες για να ζήσουν το παραμύθι τους κι άλλα παιδάκια!
Σήμερα, περισσότερα από 130 παιδιά που αντιμετωπίζουν μία πολύ σοβαρή ασθένεια βρίσκονται σε αναμονή για την εκπλήρωση της ευχής τους.
Φέτος κάποια παιδιά θα περάσουν γιορτές μέσα στα νοσοκομεία… μέσα στην αγωνία.
Το ίδιο και οι οικογένειές τους.
Θα είναι καθαρή η επόμενη μαγνητική;
Θα έχει παρενέργειες η επόμενη χημειοθεραπεία;
Θα είναι καλύτερα τα αιματολογικά;
Θα πονέσει η επόμενη παρακέντηση;
Όμως τι είναι η εκπλήρωση της ευχή για τα παιδιά και τις οικογένειές τους;
Πώς μπορείτε να βοηθήσετε
* Ανέπαφη (συν)αλλαγή
Βρεθήκατε για ψώνια στο Golden Hall; Ένα όμορφο κορίτσι μπορεί να σας χαμογελάσει με τη δωρεά μόλις 2 ευρώ! Αναζητήστε στην είσοδο του πολυκαταστήματος την ειδική οθόνη όπου μπορείτε να κάνετε tap τη κάρτα σας και κάνετε κι άλλα παιδιά όπως η Έλενα να πιστέψουν ξανά στη ζωή!
* Το Αστέρι της Ευχής
Εικοσιένα χρόνια συμπληρώνει φέτος το πρόγραμμα που αφορά σε ένα χάρτινο Αστέρι, το οποίο διατίθεται με τη συμβολική δωρεά των 2 ευρώ. Εκτός από τα σχολεία, το Αστέρι της Ευχής υλοποιείται από πλήθος φορέων και επιχειρήσεων.

«Είστε το restart για όλη την οικογένεια. Είστε η δύναμη για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για εκείνα που για άλλους είναι δεδομένα»
Μητέρα παιδιού ευχής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ