19.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήOIKONOMIAH COSMOTE διπλασιάζει ξανά τα GB στα πακέτα δεδομένων κινητής, διατηρώντας τις...

H COSMOTE διπλασιάζει ξανά τα GB στα πακέτα δεδομένων κινητής, διατηρώντας τις ίδιες χρεώσεις

Διπλάσια GB στα πακέτα δεδομένων κινητής, προσφέρει η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου -οικιακούς και εταιρικούς- κρατώντας ίδιες τις χρεώσεις των πακέτων της. Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη μείωση του κόστους για mobile data που πραγματοποίει η COSMOTE από τον Ιούλιο του 2019. Συνολικά, σε διάστημα έξι μηνών, έχει πενταπλασιαστεί ο διαθέσιμος όγκος στα πακέτα mobile Internet για τους πελάτες της, με αποτέλεσμα η τιμή ανά GB να έχει μειωθεί κατά 80%. Πλέον, η τιμή ανά GB κυμαίνεται από 0,5 έως 0,99 ευρώ.
Αναλυτικά, τα νέα διαθέσιμα πακέτα Giga Max για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου COSMOTE: Οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν τα νέα πακέτα δεδομένων, μέσα από την εφαρμογή My COSMOTE ή σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Προγράμματα κινητής COSMOTE Mobile: Προσφορά με πολλαπλάσια GB
Επιπλέον, η COSMOTE προχωρά σε προσφορά στα προγράμματα κινητής COSMOTE Mobile, τα οποία, σε συνδυασμό με τα νέα, ενισχυμένα πακέτα δεδομένων Giga Max, παρέχουν πολλαπλάσια GB σε πολύ προνομιακές τιμές.
Η προσφορά στα προγράμματα ομιλίας COSMOTE Mobile είναι διαθέσιμη, για νέες συνδέσεις, στο online shop www.cosmote.gr. Αναλυτικά η προσφορά:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ