24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤζένιφερ Ανιστον και Zendaya νικήτριες των People’s Choice Awards 2019

Τζένιφερ Ανιστον και Zendaya νικήτριες των People’s Choice Awards 2019

Οι ηθοποιοί Κέβιν Χαρτ, Zendaya, Μίλι Μπόμπι Μπράουν και Κολ Σπράους και το k-pop γυναικείο συγκρότημα BLACKPINK ήταν οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς απονομής των 45ων βραβείων People’s Choice Awards του E!.
Η ηθοποιός Τζένιφερ Ανιστον τιμήθηκε με το Icon Award (Βραβείο Ειδώλου) για τη συνολική πορεία της στον χώρο του θεάματος και παρέλαβε το βραβείο Καλύτερης Κωμικής Ταινίας 2019 μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Ανταμ Σάντλερ, η τραγουδίστρια Γκουέν Στέφανι με το Fashion Icon Award (Βραβείο Ειδώλου της Μόδας) και η τραγουδίστρια Pink με το Champion Award (Βραβείο Πρωταθλητή).
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ άνοιξε την τελετή τιμώντας τον Κέβιν Χαρτ, που κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία του Καλύτερου Comedy Act.
Τα People’s Choice Award (Βραβεία Κοινού στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τη μουσική) είναι τα μοναδικά τα οποία απονέμονται αποκλειστικά με βάση τα αποτελέσματα ψηφοφορίας κοινού για τις αγαπημένες του ταινίες, τραγούδια και εκπροσώπους της pop κουλτούρας.
Το κοινό ψήφισε και έστεψε νικητές σε συνολικά 43 κατηγορίες.
Η τελετή απονομής διοργανώθηκε στις 10 Νοεμβρίου στο Barker Hangar, στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια και ήταν μία βραδιά με παρουσιαστές τους ηθοποιούς Σάρα Χάιλαντ, KJ Apa και Τζίνα Ντιούαν, διάσημους καλεσμένους και πολλούς εκπροσώπους του Χόλυγουντ, της τηλεόρασης, της μουσικής βιομηχανίας και της ποπ κουλτούρας να ανεβαίνουν στη σκηνή για να παραλάβουν τα τρόπαιά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ