24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑMικρό εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη η Κατρίν Ντενέβ

Mικρό εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη η Κατρίν Ντενέβ

Η Κατρίν Ντενέβ, 76 ετών, “υπέστη μικρό ισχαιμικό αγγειακό επεισόδιο και συνεπώς αναστρέψιμο”, ανακοίνωσε τη Τετάρτη η οικογένειά της μέσω της εκπροσώπου της ηθοποιού, της Κλερ Μπλοντέλ.
“Ευτυχώς η κινητική της λειτουργία δεν επηρεάστηκε και σίγουρα χρειάζεται λίγες ημέρες ανάπαυσης”, επισημαίνει η οικογένεια. Η διάσημη ηθοποιός νοσηλεύεται στο Παρίσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση που δεν αναφέρει περισσότερες διευκρινίσεις.
Η εφημερίδα Le Parisien έγραφε το πρωί ότι η ηθοποιός αισθάνθηκε “αδιαθεσία τη χθεσινή νύχτα”.
Εδώ και εβδομάδες το ίνδαλμα του γαλλικού κινηματογράφου, που γυρίζει τη μια ταινία μετά την άλλη, μετέχει στα γυρίσματα της νέας ταινίας της Εμανουέλ Μπερσό “De son vivant” παίζοντας μαζί με τον Μπενουά Μαζιμέλ και την Σεσίλ ντε Φρανς.
Η Ντενέβ έγινε γνωστή με την ταινία “Οι Ομπρέλες του Χερβούργου” του Ζακ Ντεμί το 1964. Έπαιξε με τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες, από τον Ρομάν Πολάνσκι, τον Λουίς Μπουνιουέλ, τον Αντρέ Τεσινέ, τον Λαρς φον Τρίερ.
“Η Ωραία της Ημέρας” γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1943, είναι από οικογένεια ηθοποιών και είναι η νεότερη αδελφή της ηθοποιού Φρανσουάζ Ντορλεάκ που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο το 1967.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ