13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ200 και πλέον Γυναίκες Στελέχη, συμμετείχαν στην 7η εσπερίδα «High Heels on...

200 και πλέον Γυναίκες Στελέχη, συμμετείχαν στην 7η εσπερίδα «High Heels on High Hills» της ICAP, για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

Η ICAP διοργάνωσε για 7η συνεχή χρονιά την γυναικεία εσπερίδα – Θεσμό, «High Heels on High Hills», με την συμμετοχή 200 και πλέον Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών της ελληνικής αγοράς.
H φετινή ατζέντα, πραγματεύτηκε την αξία της γυναικείας ηγεσίας, μέσα από ομιλίες και συζητήσεις για τις Βέλτιστες Πρακτικές Εταιρικών Πολιτικών για το Γυναικείο Κεφάλαιο.

Από την παρουσίαση του Δρ. Θάνου Ασκητή, Νευρολόγος – Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής Παν/μίου Αθηνών

Χαιρετισμό απηύθυναν, οι κ.κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, Βουλευτής Α’ Αθηνών, Βάνα Λαζαράκου, Γενική Διευθύντρια NJV Athens Plaza και Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος, Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες, συμμετείχαν ο Δρ. Θάνος Ασκητής, Νευρολόγος – Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής Παν/μίου Αθηνών και η κα Βανέσα Αρχοντίδου, με την ιδιότητα της ως Ελληνίδα Στέλεχος που κατέκτησε την κορυφή EVEREST. H κα Κατερίνα Δράκου, Senior Manager, Accenture Greece παρουσίασε τα αποτελέσματα της εταιρικής έρευνας «Equality = Innovation».

Από την παρουσίαση του Δρ. Θάνου Ασκητή, Νευρολόγος – Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής Παν/μίου Αθηνών

Πραγματοποιήθηκε πάνελ Ανωτάτων Στελεχών με θέμα «Γυναίκες στην Κορυφή των Επιχειρήσεων: Ένας δρόμος γεμάτος προκλήσεις» σε συντονισμό του Νικήτα Κωνσταντέλλου, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ομίλου εταιρειών ICAP, με την συμμετοχή των κ.κ. Έφης Κουτσουρέλη, Αντιπρόεδρο Δ.Σ. Quest Συμμετοχών, Κατερίνας Mάνου, VP Sales – Μiddle Εast & South East Europe Country Manager IWG P.L.C., και Δέσποινας Ξυνού Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της OK ANYTIME MARKETS. Τέλος, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν, Επαγγελματική Εκπαίδευση για τα «Presentation Skills» από τον Κωνσταντίνο Μπαστάνη, Lead Trainer της ICAP.
Σε 11 τυχερές συμμετέχουσες κληρώθηκαν πλούσια δώρα, ενώ άπαντες, έλαβαν την χρήσιμη όσο και ενδιαφέρουσα επιχειρηματική Έκδοση της ICAP «Leading Women in Business» 2019.
H παρουσίαση-συντονισμός πραγματοποιήθηκε από τη Δημοσιογράφο, κα Κατερίνα Λάσπα.
Η εσπερίδα τέλεσε υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος.
Χορηγός Επικοινωνίας: Εφημερίς ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ