24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣEξι κορυφαίες παραστάσεις επιστρέφουν

Eξι κορυφαίες παραστάσεις επιστρέφουν

«Aνθρωποι και ποντίκια»
Το απόλυτο sold out της προηγούμενης σεζόν επιστρέφει στο Cartel. Η παράσταση που δεν έγινε άδικα talk of the town μεταφέρει το έργο του Τζον Στάινμπεκ στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα μέσα από την ακραία ρεαλιστική σκηνοθεσία του Βασίλη Μπισμπίκη.
«Αρίστος»
Η συγκλονιστική ιστορία του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου» Αριστείδη Παγκρατίδη σε μια καθηλωτική -και μονίμως sold out- παράσταση για τρεις ηθοποιούς, επιστρέφει με ανανεωμένη διανομή (Φιλαρέτη Κομνηνού, Μιχάλης Οικονόμου, Γιάννης Λεάκος), αλλά πάντα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Παπαγεωργίου. (Θέατρο Aνεσις)
«Σίρλεϋ Βαλεντάιν»
Η Μπέσυ Μάλφα ερμηνεύει για τρίτη σεζόν με ζωντάνια μια γυναίκα -λίγο μετά τα πενήντα- σε έναν συμβατικό γάμο, που κάνει την προσωπική της επανάσταση και διεκδικεί μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Τη γλυκόπικρη κωμωδία του Γουίλι Ράσελ σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας. (Ριάλτο)
«Aρης»
Ο Τάσος Σωτηράκης σε μια συγκλονιστική ερμηνεία ως Aρης Βελουχιώτης. Το έργο της Σοφίας Αδαμίδου, που επιστρέφει για τρίτη σεζόν στο Cartel, βασίζεται στις τελευταίες στιγμές του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ και τη συναισθηματικά φορτισμένη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Μπισμπίκης.
«Μύρτος»
Το διήγημα του Παύλου Μάτεσι βάζει το μαχαίρι στο κόκαλο, καταδεικνύοντας την πλήρη χρεοκοπία της οικογένειας αλλά και τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας. Ευφυής προσέγγιση και δυνατές ερμηνείες σε αυτήν την παράσταση των 4Frontal, την οποία σκηνοθετεί ο Θανάσης Ζερίτης. (Θέατρο του Νέου Κόσμου)
«Ο θάνατος του Ιβάν Iλιτς»
Η φιλοσοφική νουβέλα του Τολστόι, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, επιστρέφει στη σκηνή του Θεάτρου Αλκμήνη. Δύο ηθοποιοί, ο Γιώργος Γαλίτης και ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ερμηνεύουν όλους τους ρόλους του έργου, σε ένα θεατρικό στοίχημα που (ξανα)αποδεικνύει την ερμηνευτική τους δεινότητα.
ΠΗΓΗ ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ/ Χρύσα Πασιαλούδη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ