12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΕκλογές ΤΕΕ: Ποιοι διεκδικούν την προτίμηση του τεχνικού κόσμου στις κάλπες της...

Εκλογές ΤΕΕ: Ποιοι διεκδικούν την προτίμηση του τεχνικού κόσμου στις κάλπες της 3ης Νοεμβρίου

Ανακοινώθηκαν επισήμως οι υποψήφιοι στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, στις δέκα τρεις (13) Επιστημονικές Επιτροπές Ειδικότητας, στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αθήνας για τις εκλογές ΤΕΕ της 3ης/11/2019. Την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων αποφάσισε η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ κατά την Ειδική Συνεδρίαση της 29/09/2019.
Στις εκλογές του ΤΕΕ συμμετέχουν με δικαίωμα ψήφου 107.500 διπλωματούχοι μηχανικοί περίπου, καθώς το Επιμελητήριο αποτελεί τον μεγαλύτερο επιστημονικό φορέα της χώρας, γεγονός που δίνει στις εκλογές αυτές ιδιαίτερη σημασία.
Σχετικά με τη διενέργεια των εκλογών στο Επιμελητήριο, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός, δήλωσε:
«Οι εκλογές του ΤΕΕ έρχονται σε μια περίοδο που πολλά αλλάζουν. Μετά από πολλά και πολύ δύσκολα χρόνια, όπου ο τεχνικός κόσμος δεινοπάθησε αλλά στάθηκε όρθιος, τα στοιχεία δείχνουν ότι η κατάσταση βελτιώνεται. Απέχουμε πολύ από το να θεωρήσουμε ότι επιστρέφουμε σε κανονικές περιόδους.
Για όλους μας, κύριος στόχος πρέπει να είναι η πραγματική ανάπτυξη που φέρνει δουλειές, που βασίζεται σε επαγγελματισμό και επιστημοσύνη. Για να προχωρήσουν γρήγορα όσα δεν έγιναν τις περασμένες δεκαετίες, για να δούμε να υλοποιούνται με ταχύτητα αναγκαία έργα και μεταρρυθμίσεις που θα βελτιώσουν όχι μόνο το επάγγελμα του μηχανικού αλλά και τη ζωή όλων μας, την οικονομία και την κοινωνία.
Καλώ όλους τους συναδέλφους μηχανικούς να ενημερωθούν για τις απόψεις, τις προτάσεις και το έργο κάθε συνδυασμού και υποψηφίου, να διαλέξουν τους καλύτερους και να συμμετέχουν με την ψήφο τους στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2019. Είμαστε ο μεγαλύτερος επιστημονικός φορέας της χώρας, κρατάμε ως κλάδος πάντα τα κλειδιά της ανάπτυξης του τόπου: οφείλουμε να αποδείξουμε με τη συμμετοχή μας ότι δικαίως οι πολίτες αναμένουν από εμάς δουλειά και αποτελέσματα».
Μπορείτε να δείτε την πλήρη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, με όλα τα ονόματα των υποψηφίων ανά ψηφοδέλτιο και συνδυασμό, στην ειδική ιστοσελίδα του ΤΕΕ για τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2019: https://web.tee.gr/ekloges-tee-2019/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ