13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΜε κάθε αγορά Tablet αξίας 100 ευρώ και άνω, δώρο τσάντα πλάτης...

Με κάθε αγορά Tablet αξίας 100 ευρώ και άνω, δώρο τσάντα πλάτης με γραφική ύλη, αξίας 50 ευρώ από τα καταστήματα COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Τη νέα σχολική χρονιά υποδέχονται με μοναδικές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας, τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα.
Μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου, σε όλα τα καταστήματα, αλλά και online στο www.cosmote.gr και στο www.germanos.gr οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα και με έως 48 άτοκες δόσεις, τα προϊόντα τεχνολογίας που χρειάζονται, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. Ειδικότερα, με κάθε αγορά Tablet αξίας 100 ευρώ και άνω, οι καταναλωτές παίρνουν δώρο μια τσάντα πλάτης με γραφική ύλη, συνολικής αξίας 50 ευρώ, ενώ με κάθε αγορά laptop παίρνουν δώρα συνολικής αξίας 60 ευρώ, όπως ασύρματο ποντίκι Logitech, ενσύρματα ηχεία Logitech, Internet Security, 1 χρόνο επιπλέον εγγύηση.

Final_Cosmote_BTS_KV_RGB


Επιπλέον, όσοι επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους έως τις 21/9 με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, κερδίζουν το 10% της αξίας των αγορών τους σε πόντους go4more.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ