24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΣ. Αρναούτογλου: «Σε ποιες περιοχές θα έχουμε καταιγίδες με «πολύ νερό»»

Σ. Αρναούτογλου: «Σε ποιες περιοχές θα έχουμε καταιγίδες με «πολύ νερό»»

Η κακοκαιρία «Αντίνοος» θα φέρει την Τρίτη καταιγίδες που ίσως δώσουν «πολύ νερό», επισημαίνει ο Σάκης Αρναούτογλου, δημοσιεύοντας χάρτη με τις περιοχές που θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα.
Για καταιγίδες την Τρίτη που ίσως δώσουν «πολύ νερό» προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στο Facebook.
Ζητεί μάλιστα την προσοχή των πολιτών, καθώς, όπως λέει, η ποσότητα νερού που θα φέρει ο «Αντίνοος» θα αυξήσει τον κίνδυνο «τοπικών αιφνίδιων πλημμυρών».
Ο Σάκης Αρναούτογλου δημοσιεύει χάρτη με τις περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία. Σημειώνεται ότι όσο πιο πορφυρά είναι τα χρώματα στον χάρτη, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα τα έντονα καιρικά φαινόμενα να συνοδεύονται από πολύ νερό, ισχυρό άνεμο ή χαλάζι.
«Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεί δείχνει να επηρεάζεται κυρίως η δυτική και η ηπειρωτική Ελλάδα με βροχές αλλά και καταιγίδες που ίσως δώσουν «πολύ νερό» αυξάνοντας τον κίνδυνο τοπικών αιφνίδιων πλημμυρών», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του.
Υπενθυμίζεται ότι η ΕΜΥ εξέδωσε τη Δευτέρα έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, προειδοποιώντας για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Το νέο κύμα κακοκαιρίας που έχει ονομαστεί «Αντίνοος» θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη.
Πηγή Sputniknews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ