16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΓυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς το παράκανε… σε φεστιβάλ σεξ

Γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς το παράκανε… σε φεστιβάλ σεξ

Οι κάτοικοι του ειρηνικού χωριού στην αγγλική εξοχή παλεύουν να ανεχτούν με τους επισκέπτες που αναζητούν σαρκικές απολαύσεις σε κοντινά λιβάδια. Ωστόσο, οι δραστηριότητες του φεστιβάλ δεν ενοχλούν μόνο τους ντόπιους αλλά φαίνεται ότι γίνονται επικίνδυνες και για τους συμμετέχοντες.
Μία 52χρονη που έπαιρνε μέρος στο ανακηρυσσόμενο ως το μεγαλύτερο φεστιβάλ σεξ στην Ευρώπη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο, σύμφωνα με τη Sun.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, μία από τις συμμετέχουσες άρχισε να λαχανιάζει κατά τη διάρκεια του Swingfields Festival, που διεξήχθη στο ειδυλλιακό Worcestershire και προσφέρει ποικίλες δραστηριότητες για τους φανατικούς του σεξ, που κυμαίνονται από ανταλλαγή συντρόφων και ηδονοβλεψία, μέχρι διελκυστίνδα και πάλη σε ζελέ.
Ευτυχώς, νοσηλευτές βρίσκονταν στην περιοχή και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Όπως ανέφερε πηγή στην εφημερίδα «τοποθετήθηκε στεντ σε μία από τις μπλοκαρισμένες αρτηρίες και αναρρώνει»
Παρότι το περιστατικό σόκαρε τους 700 swingers που πήραν μέρος στην ανοιχτή εκδήλωση, το φεστιβάλ συνεχίστηκε ήσυχα.
«Δεν χρειάστηκε πολύ ώρα για να ξαναρχίσει η διασκέδαση και τα παιχνίδια… Έγιναν κάποια αστεία ότι το παράκανε με την τρέλα των δραστηριοτήτων» ανέφερε πηγή στην εφημερίδα.
Το Swingfields, που είναι το μόνο τέτοιο φεστιβάλ στο Ηνωμένο Βασίλειο, φέρεται να στήθηκε «κρυφά» σε αγροτική περιοχή καθώς οι διοργανωτές προστατεύουν την ιδιωτικότητα και την άνεση των επισκεπτών που πληρώνουν 415 λίρες για πάσο τριών ημερών με αυστηρά μέτρα ασφαλείας.
Ωστόσο, το φεστιβάλ ακόμα προκαλεί αντιδράσεις στο χωριό όπου βρίσκεται περίπου δύο μίλια μακριά από το Μάλβερν, πόλη των σπα που έχει επιλέξει και η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.
«Είναι λίγο ντροπιαστικό και σε μόλις έναν χρόνο αρχίσαμε να βγάζουμε φήμη. Είναι αποκρουστικό. Δεν είναι νέοι. Είναι μεσήλικες με μεγάλες κοιλιές. Και υπάρχει κάτι λίγο τρομακτικό. Είναι η συγκάλυψη που χρησιμοποιούν. Δεν μου αρέσει η μυστικότητα» δήλωσε η Μάρτζορι Στάπλετον 87 ετών στην Daily Mail αποκαλώντας το μάλιστα «F***Fest».
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ