12.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΠέντε πράγματα που φαίνεται να απολαμβάνει ο Τραμπ με αφορμή τα γενέθλιά...

Πέντε πράγματα που φαίνεται να απολαμβάνει ο Τραμπ με αφορμή τα γενέθλιά του

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται να έχει ευρύτατο φάσμα από πράγματα που του αρέσουν, από τα social media μέχρι το fast food και τις παράξενες χειραψίες.
Καθώς ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, γιορτάζει τα 73α γενέθλιά του, ας ρίξουμε μία ματιά σε μερικά πράγματα που αγαπάει ιδιαίτερα.
Twitter
Η μεγάλη χρήση του Twitter ως μέσο επικοινωνίας με το κοινό μπορεί άνετα να θεωρηθεί το σήμα κατατεθέν της προεδρίας του, ενώ από οι αναρτήσεις του έχουν εμπνεύσεις πρωτοσέλιδα παγκοσμίως.
Σύμφωνα με το NBC του Σικάγο, ο Τραμπ κάνει περίπου 372 tweets τον μήνα, 12 κατά μέσο όρο την ημέρα. Μερικά έχουν προσφέρει φυσικά και άφθονο γέλιο καθώς είναι μάλλον γκάφες του προέδρου όπως το πρόσφατο «Prince of Whales» (σ.σ. Πρίγκιπας των Φαλαινών) αντί για «Prince of Wales» (σ.σ. Πρίγκιπας της Ουαλίας) που είναι ο τίτλος του πρίγκιπα Καρόλου.
Fast Food
Γνωστός οπαδός των fast food, ο Τραμπ είναι πρόθυμος να σπρώξει και άλλους στο αγαπημένο του φαγητό, καθώς στις αρχές του έτους, ο πρόεδρος πλήρωσε προσωπικά μπέργκερ, τηγανιτές πατάτες και πίτσες από αμερικανικές αλυσίδες για την κολεγιακή ομάδα ποδοσφαίρου Clemson Tigers κατά τη διάρκεια δεξίωσης στον Λευκό Οίκο.
ΜΜΕ
Αρκετοί πρώην και νυν κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν αποκαλύψει ότι ο Τραμπ προτιμάει ιδιαίτερα το Fox News και ότι ο Λευκός Οίκος έπρεπε να κανονίσει υπηρεσία streaming όταν ο πρόεδρος ανακάλυψε σε ένα από τα ταξίδια του στο εξωτερικό ότι το κανάλι δεν ήταν διαθέσιμο στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, σύμφωνα με το CNN.
Χειραψίες
Ο Αμερικανός πρόεδρος επίσης εμφανίζεται να έχει μία αδυναμία σε κάποιες πραγματικά παράξενες χειραψίες με ξένους ηγέτες και αντιπροσωπείες, που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στους παρευρισκόμενους.
Οικογένεια
Είναι εμφανές, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ιδιαίτερα περήφανος για την οικογένειά του, με την κόρη του Ιβάνκα και τον γαμπρό του Τζάρεντ Κούσνερ να κατέχουν σημαντικές θέσεις στον Λευκό Οίκο.
Ωστόσο, έχει προκύψει μία περίεργη θεωρία συνωμοσίας, σύμφωνα με την οποία η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ συχνά ντουμπλάρετε κατά τη διάρκεια των δημόσιων εμφανίσεων του προέδρου.
Πηγή Sputniknews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ