21.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΑφιερωμένο στις γυναίκες το βιβλίο της πρώην «Μις Ιρλανδία»

Αφιερωμένο στις γυναίκες το βιβλίο της πρώην «Μις Ιρλανδία»

Η Μόνικα Γουόλς πρώην μοντέλο με έδρα την Ιρλανδία συγκέντρωσε ιστορίες ενδοοικογενειακής βίας με θύματα γυναίκες, που δεν έχουν αναφερθεί ποτέ, σε ένα βιβλίο με τίτλο «Take Me Out Of This Hell» (Βγάλε με έξω από αυτή την κόλαση).
Την παιδική ηλικία της Μόνικα Γουόλς στα μέσα της δεκαετίας του ‘90 σημάδεψε ο θάνατος της νονάς της, Χαλίνα Τσέγκλα, που ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.
Μετά από δύο δεκαετίες, το 32χρονο μοντέλο, πρώην «Μις Ιρλανδία» αποφάσισε να αποσπάσει μαρτυρίες γυναικών που «φοβούνται για τη ζωή τους».
«Έχω λάβει πάνω από χίλια μηνύματα και email απ’ όλο τον κόσμο τα τελευταία πέντε χρόνια. Αυτό που ενώνει όλες αυτές τις γυναίκες είναι το γεγονός ότι έχουν βιώσει την ίδια βία, αλλά καμία δεν είχε το θάρρος να μιλήσει» ανέφερε η Μόνικα Γουόλς σε συνέντευξή της στην ιρλανδική έκδοση της εφημερίδας Mirror.
«Υπάρχουν οι ιστορίες τριών γυναικών στο βιβλίο. Είχα επαφή μαζί τους και τις βοήθησα. Κάποιες φορές έπρεπε να συναντιόμαστε στο αυτοκίνητο, επειδή μια γυναίκα [στο Δουβλίνο] φοβόταν ότι θα την ακολουθούσε, εκεί που πηγαίνει. Έτσι είναι πραγματικά βαθιές ιστορίες» είπε.
Η Μόνικα Γουόλς, πολωνικής καταγωγής τόνισε ότι την επηρέασε ο θάνατος της νονάς της, σε ηλικία 35 ετών, όταν το μικρότερο παιδί της ήταν πέντε χρόνων.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ