24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΟμαδική έκθεση φωτογραφίας: «Εκδορές - εκδοχές - αποπλανήσεις - σκιαγραφίες»

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας: «Εκδορές – εκδοχές – αποπλανήσεις – σκιαγραφίες»

Δεκαπέντε Καλλιτέχνες φωτογράφοι εκθέτουν τα έργα τους στο αίθριο της ΧΑΝΘ, με πορτρέτα που αναζητούν μέσα από την δύναμη της κυρίαρχης στιγμής της φωτογραφίας την αλήθεια των βαθύτερων αναζητήσεων της εικονικής τους πραγματικότητας.
Συναντούμε πολλές ισορροπίες αισθητικής να αφοπλίζουν την εικόνα και να ενεργοποιούν καταστάσεις, πρόσωπα και πράγματα. Ομορφα πορτρέτα ανδρών και γυναικών διαδραματίζουν ρόλους μέσα από την σύγχρονη πραγματικότητα. Ανασταίνουν και ζωντανεύουν την δημιουργική ευχέρεια των εκθετών φωτογράφων και επικοινωνούν με τον θεατή αβίαστα. Μία αξιόλογη φωτογραφική δουλειά ανθρώπων που εμπνέονται και ζουν τις εσωτερικές τους αναζητήσεις μέσα από τα φωτογραφικά τους ντοκουμέντα της σύγχρονης κοινωνίας που ανήκουν.


Εκθέτουν τις φωτογραφίες τους οι καλλιτέχνες φωτογράφοι: Χρυσούλα Αθανασίου, Δήμητρα Αραμπατζή, Λιάνα Βαλιάνου, Αντώνης Δημάδης, Κατερίνα Ερφέσογλου, Εύα Καγκα, Βασίλης Καρκατσέλης, Κορίνα Καψάλη, Βάσω Κουβαρά, Ευγενία Λημνιού, Κατερίνα Μπάτζιου, Δροσούλα Μουρίκα, Νίκος Σαχπεκίδης, Κώστας Στυλιάδης, Θωμαή Χατζηδανιήλ.
Μάγδα Καραγιαννιώτου-Μυστικού, www.mystikou-karaganniotou.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ