14.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑποκλεισμός για τον Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός

Αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός

Στη φάση των «16» σταμάτησε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός.
Ο Έλληνας πρωταθλητής, νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, αντιμετώπισε χθες (2/6) τον Στάνισλας Βαβρίνκα στο κορτ «Σουζάν Λενγκλέν» και ο Ελβετός, νούμερο 28 στον κόσμο και 24 στο κυρίως ταμπλό, επικράτησε με 7(8)-6, 5-7, 6-4, 3-6, 8-6, βάζοντας τέλος στα… όνειρα του 20χρονου να προκριθεί στους προημιτελικούς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσιτσιπάς νικήθηκε σήμερα και από την… κούραση, καθώς η αναμέτρηση με τον Βαβρίνκα κράτησε 5 ώρες και 9 λεπτά! Από την πλευρά του, ο 34χρονος «Σταν» πήρε το «εισιτήριο» για τους «8» της διοργάνωσης, όπου θα αναμετρηθεί με τον σπουδαίο συμπατριώτη του, Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκλαψε για τον αποκλεισμό του από τον Σταν Βαβρίνκα στους «16» του Ρολάν Γκαρός, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μετά τον αγώνα που κρίθηκε σε 5 σετ. Μία ήττα που απέδωσε στα πολλά χαμένα break points για άλλη μια φορά. Ο 20χρονος τενίστας αναφέρθηκε και στην τελευταία φάση του ματς στη συνέντευξη Τύπου: «Η μπάλα ήταν μέσα και ναι, χρειάζεται hawkeye και στο χώμα».
Αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε: «Είχα καιρό να κλάψω μετά από αγώνα. Ήμουν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά και ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Θα προσπαθήσω να μάθω απ’ αυτή την εμπειρία όσα περισσότερα μπορώ»…
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ