Ο «Χέντριξ» στις κινηματογραφικές αίθουσες

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 30 Μαΐου 2019

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ,

Με το καλοκαιράκι να είναι, επιτέλους, εδώ, την προεκλογική περίοδο να συνεχίζεται μέχρι τις αρχές Ιουλίου, τις εξετάσεις των μαθητών να βρίσκονται σε εξέλιξη κι ενώ οι περισσότεροι αρχίζουν να σχεδιάζουν τις διακοπές τους και να κάνουν όνειρα, οι εταιρίες διανομής επιμένουν το τελευταίο διάστημα να ρίχνουν συνεχώς νέες ταινίες στην «αγορά», αυτή την εβδομάδα επτά, πολλές απ’ τις οποίες τους έχουν ξεμείνει στα ράφια.
Από τις νέες αφίξεις αυτής της εβδομάδας ξεχωρίζει η κυπριακή κωμωδία «Αναζητώντας τον Χέντριξ», ενώ το βιογραφικό μιούζικαλ για τον Ελτον Τζον, «Rocketman», αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των θαυμαστών του. Υπάρχει, όμως και η επανέκδοση της εβδομάδας, το συγκλονιστικό «Τριστάνα», του μεγάλου Λουίς Μπουνιουέλ, που είναι, κακά τα ψέματα και η καλύτερη ταινία απ’ όλες.
«Αναζητώντας τον Χέντριξ»
Δραματική κωμωδία, κυπριακής παραγωγής (Γερμανία, Ελλάδα) του 2018, σε σκηνοθεσία Μάριου Πιπερίδη, με τους Αδάμ Βουσδούκο, Βίκυ Παπαδοπούλου, Φατίχ Αλ, Οζγκούρ Καραντενίζ, Γιάννη Κόκκινο, Βαλεντίνο Κόκκινο, Τόνυ Δημητρίου, Κωνσταντίνο Τσιώλη, Γεωργία Κωνσταντίνου κ.α.