23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΓαλλική κυριαρχία, απολαυστικό «Σουτιέν» και άψυχος «Αλαντίν» στις κινηματογραφικές αίθουσες

Γαλλική κυριαρχία, απολαυστικό «Σουτιέν» και άψυχος «Αλαντίν» στις κινηματογραφικές αίθουσες

Με οχτώ νέες ταινίες ξεκινά απόψε η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, ενώ ήδη έχουν ανοίξει και τα αγαπημένα θερινά σινεμά. Ανάμεσά τους υπάρχουν τρεις ακόμη γαλλικές ταινίες, που έρχονται να προστεθούν στο μπαράζ γαλλικών φιλμ που είχαμε φέτος, δυο αστυνομικές κωμωδίες κι ένα αισθηματικό δράμα, που αξίζουν κάποιο βλέμμα, η απογοητευτική μεταφορά, σε ζωντανή δράση, του «Αλαντίν», από την Ντίσνεϊ και μια ευχάριστη έκπληξη, «Το Σουτιέν», που μας ταξιδεύει στους πρόποδες του Καυκάσου.
«Το Σουτιέν»
(«The Bra») Ρομαντική κωμωδία, γερμανικής (Αζερμπαϊτζάν) παραγωγής του 2018, σε σκηνοθεσία Βάιτ Χέλμερ, με τους Μίκι Μανόλοβιτς, Ντενί Λαβάν, Μανάλ Ισα, Τσουλπάν Χαμάτοβα, Παθ Βέγκα κ.α. Απολαυστική ρομαντική κωμωδία χωρίς διαλόγους. Αυθεντικός ψυχαγωγικός κινηματογράφος από τον Γερμανό σκηνοθέτη Βάιτ Χέλμερ («Absurdistan»), ο οποίος επιχειρεί με αρκετή επιτυχία να φτάσει στις ρίζες ενός σινεμά που η δύναμή του ήταν η ευρηματικότητα, η ποίηση, οι εικόνες, τα πρόσωπα, τα γκαγκς, το συναίσθημα, η αθωότητα και οι καλές προθέσεις των ηρώων του.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ