19.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ«CAPITAL LINK JAPAN MARITIME FORUM»

«CAPITAL LINK JAPAN MARITIME FORUM»

Το “Capital Link Japan Maritime Forum”, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 14 Μαίου, 2019 στο Peninsula Hotel στo Τόκυο, Ιαπωνία, σε συνεργασία με την Columbia Shipmanagement και την Astrup Fearnley AS.
Το Συνέδριο θα εξετάσει ευκαιρίες επιχειρησιακής ανάπτυξης φέρνοντας σε επαφή κορυφαίους πλοιοκτήτες και παράγοντες της ναυτιλίας, συμπεριλαμβανομένων σημαινόντων στελεχών της πλοιοκτησίας και της ναυπηγικής, καθώς επίσης και παράγοντες από τις χρηματοοικονομικές αγορές και τις αγορές των εμπορευμάτων, τόσο παγκοσμίως όσο και της Ιαπωνίας.
Ως εκ τούτου, όσοι δηλώσουν συμμετοχή στο “Capital Link Japan Maritime Forum”, θα έχουν τη δυνατότητα για μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης με στελέχη από τις μεγαλύτερες τράπεζες, από εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης, ναυπηγεία, εμπορικούς οίκους, και με άλλους παράγοντες της αγοράς.
Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο Dr. Martin Stopford, Non–Executive President of Clarkson Research Services Limited, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα:
«Αποδεχόμενοι την Νέα Εποχή για τη ναυτιλία και την κατασκευή πλοίων»
Θεματολόγια των συζητήσεων και παρουσιάσεων
*2020 – Πρόκειται για μία νέα πραγματικότητα ή για μία καινούρια αναταραχή?
Η εφαρμογή των περιβαλλοντικών κανονισμών το 2020 αναμένεται να αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού στη ναυτιλία. Κορυφαίοι παράγοντες της αγοράς θα συζητήσουν σχετικά με τις στρατηγικές και τις επιλογές που υπάρχουν για τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς (εκπομπές χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο, απαλλαγή από άνθρακα), τη διαθεσιμότητα, τη συμβατότητα και την τυποποίηση των ναυτιλιακών καυσίμων και τις πιθανές επιπτώσεις στη ναυτιλία.
*Κύπρος – Πύλη προς την Ευρώπη και την Νοτιοανατολική Μεσόγειο
*Χόνγκ Κόνγκ – Πύλη προς την Νοτιοανατολική Ασία
*Η Τεχνολογία και ο μεταμορφωτικός χαρακτήρας της στη ναυτιλία
*Μορφές χρηματοδότησης για τους πλοιοκτήτες παγκοσμίως προερχόμενες από την αγορά της Ιαπωνίας
Οι Γιαπωνέζικες τράπεζες έχουν αυξήσει τον προσανατολισμό τους προς τις διεθνείς επιχειρήσεις και προσφέρουν στους πλοιοκτήτες παγκοσμίως τόσο τις συμβατικές χρηματοδοτικές τραπεζικές λύσεις όσο και λύσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης. Στο πάνελ θα συζητηθούν οι τρόποι προσέγγισης και επικοινωνίας από τους Γιαπωνέζους χρηματοδότες προς τους διεθνείς επιχειρηματίες.
*Ναυτιλιακές Εταιρείες από όλο τον κόσμο
Επιλογές για τη συγκέντρωση κεφαλαίων στην Ιαπωνία
Ο αριθμός των ναυτιλιακών εταιρειών σε παγκόσμιο επίπεδο, που συγκεντρώνουν κεφάλαια στην Ιαπωνία, αυξάνεται διαρκώς. Οι συμμετέχοντες σε αυτό το πάνελ θα συζητήσουν σχετικά με την εμπειρία από τη συνεργασία τους με τους Γιαπωνέζους χρηματοδότες και θα συγκρίνουν τις Γιαπωνέζικες λύσεις χρηματοδότησης με τις υπόλοιπες εναλλακτικές που είναι διαθέσιμες στις ναυτιλιακές εταιρείες παγκοσμίως.
*Κινεζικές λύσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης για τους Γιαπωνέζους πλοιοκτήτες & διάφορα είδη χρηματοδότησης
Η Κινεζική Χρηματοδοτική Μίσθωση έχει πλέον καθιερωθεί ως μορφή χρηματοδότησης για τους πλοιοκτήτες παγκοσμίως. Τα θέματα που θα συζητηθούν σε αυτό το πάνελ αφορούν την αναπτυξιακή πορεία που σημειώνει η αγορά της Κινεζικής Χρηματοδοτικής Μίσθωσης καθώς και τις προοπτικές συνεργασίας με Γιαπωνέζικους Χρηματοδοτικούς Οργανισμούς.
*Γιαπωνέζικα ναυπηγεία: Ανασκόπηση & Προοπτικές
Πως σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν τα Γιαπωνέζικα ναυπηγεία τους νέους περιβαλλοντικούς κανονισμούς, τις καινοτομίες στην τεχνολογία και την κατασκευή πλοίων, και να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους σχέσεις με την παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά.
*Συνολική προσέγγιση: Από την Οπτική των Γιαπωνέζων Πλοιοκτητών
-Κορυφαίοι Γιαπωνέζοι Πλοιοκτήτες θα συζητήσουν σχετικά με τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που υπάρχουν για την Γιαπωνέζικη ναυτιλία.
-Γιαπωνέζικη ναυτιλία: Ενισχύοντας το αποτύπωμά της παγκοσμίως.
*Επιχειρηματικές και εμπορικές ευκαιρίες στην Ιαπωνία για τους πλοιοκτήτες από όλο τον κόσμο
ΕΓΓΡΑΦΗ
Για να συμμετάσχετε στο Συνέδριο παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή ακολουθώντας το παρακάτω link:
http://forums.capitallink.com/shipping/2019japan/signup.html

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ