18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΔωρεάν μαθήματα νέων τεχνολογιών για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας από την COSMOTE

Δωρεάν μαθήματα νέων τεχνολογιών για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας από την COSMOTE

Η COSMOTE με το δωρεάν πρόγραμμα «Τεχνολογία για Ολους» προσφέρει τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες και τα ψηφιακά μέσα. Τα μαθήματα ξεκινούν τον Μάιο σε Αττική και Θεσσαλονίκη.
Μέσα από τα μαθήματα του προγράμματος, οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας χωρίς προηγούμενη εμπειρία μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τα tablet και τις τεχνολογίες αφής, να πλοηγούνται στο internet, να αξιοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επικοινωνία τους, να κάνουν χρήση διαφόρων εφαρμογών όπως οι χάρτες Google, Notes, email, κάνοντας έτσι την καθημερινότητά τους καλύτερη και πιο εύκολη.
Η COSMOTE εδώ και μια επταετία ενισχύει τις ψηφιακές δεξιότητες των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας μέσα από δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης. Μέχρι σήμερα έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 11.000 άτομα.


Την επιστημονική επιμέλεια του προγράμματος «Τεχνολογία για Ολους» έχει ο Δρ. Δημήτρης Καμπανάρος, Ψυχολόγος-Γεροντολόγος. Εκπαιδευτικός φορέας είναι η ΟΤΕ Academy, ενώ την τηλεφωνική εξυπηρέτηση υλοποιεί η COSMOTE e-Value.
Τα μαθήματα ξεκινούν στις 6 Μαΐου σε Αττική και Θεσσαλονίκη.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕAcademy (Μαρούσι & Θεσσαλονίκη) και στα «Ανοιχτά Σχολεία» του Δήμου Αθηναίων (Παγκράτι, Πετράλωνα, Αμπελόκηποι). Οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα μπορούν να τηλεφωνούν στα 210 6249300 (Αττική) και 2310 361154 (Θεσσαλονίκη), από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00.

https://youtu.be/hSIqk0_44kI
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ