16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΣτους 100 πιο δημοφιλείς αθλητές ο Αντετοκούνμπο

Στους 100 πιο δημοφιλείς αθλητές ο Αντετοκούνμπο

Στους 100 πιο δημοφιλείς αθλητές συγκαταλέγεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως γνωστοποιεί το αμερικανικό δημοσιογραφικό δίκτυο ESPN.
O Greek Freak, ο οποίος είναι ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του MVP στο NBA, τοποθετείται στην 85η θέση των πιο διάσημων αθλητών.
«Υπάρχει ένας παίκτης στο ΝΒΑ, του οποίου το όνομα ενδεχομένως δεν γνωρίζεις και είναι δύσκολο να προφέρεις. Τα αθλητικά προσόντα του; Θρυλικά! Το backstory του; Μοναδικό! Ενας νεαρός από την Αθήνα κάνει παγκόσμια καριέρα στο Μιλγουόκι» αναφέρεται στο κείμενο, το οποίο συνοδεύει την παρουσίαση του Ελληνα καλαθοσφαιριστή.
Την ίδια ώρα, το ESPN κάνει λόγο για τα τεράστια, ετήσια έσοδα του Αντετοκούνμπο, τα οποία υπερβαίνουν τα 13 εκατ. ευρώ, αλλά και για τους followers στα social media, οι οποίο ξεπερνούν τα 4,8 εκατ. άτομα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ακολουθούν ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Λιονέλ Μέσι, ο Νεϊμάρ, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ο Ρότζερ Φέντερερ κ.α.
Πηγή Sputniknews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ