18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήOIKONOMIAΟριστική επίλυση του θέματος για εξόφληση των λογαριασμών ΔΕΗ

Οριστική επίλυση του θέματος για εξόφληση των λογαριασμών ΔΕΗ

Σε οριστική επίλυση του θέματος που είχε ανακύψει με την καθυστερημένη απόδοση παλαιότερων λογαριασμών ρεύματος προχώρησαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με τη ΔΕΗ.
Η συμφωνία προβλέπει την άμεση ενημέρωση και το συμψηφισμό τυχόν υπολοίπων που εμφανίζονται σε λογαριασμούς ρεύματος πελατών της ΔΕΗ Α.Ε. που είχαν εξοφληθεί μέσω των ΕΛΤΑ έως και τον Ιούλιο του 2018, διασφαλίζοντας αφενός, ότι δεν προκύπτει καμία επιπλέον επιβάρυνση για τους καταναλωτές και αφετέρου, ότι διατηρείται και στην περίπτωση αυτή η έκπτωση συνέπειας του 15% που λαμβάνουν, εφόσον εξόφλησαν εμπρόθεσμα το λογαριασμό τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ΕΛΤΑ, από τον Αύγουστο του 2018, αποδίδουν στη ΔΕΗ Α.Ε. τα χρήματα που εισπράττουν από τους λογαριασμούς ρεύματος την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Κατ’ αυτό τον τρόπο, δίνεται μία ολοκληρωμένη λύση καθώς εξοφλούνται όλοι οι λογαριασμοί που εμφανίζονταν χρεωστικοί και επιπλέον διασφαλίζεται ότι δεν θα υπάρξει στο μέλλον παρόμοιο ζήτημα.
Τα ΕΛΤΑ σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και την αναστάτωση που προκάλεσε στους πελάτες μας το ζήτημα που αντιμετωπίσαμε τη δεδομένη χρονική στιγμή, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την καθυστέρηση που σημειώθηκε στην ολοκλήρωση της διαδικασίας και να εκφράσουμε τη λύπη μας γι’ αυτό».

Πρόσφατα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανέλαβαν, για μία ακόμη φορά, μέσω διαγωνισμού, το έργο «Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών περισυλλογής, διαλογής, διακίνησης ταχυδρομικών αποστολών την ΔΕΗ Α.Ε. σε όλη την επικράτεια» για ένα συν ένα χρόνο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ