15.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΤα γενέθλια του Κιμ Γιονγκ Ουν και το μυστήριο γύρω από το...

Τα γενέθλια του Κιμ Γιονγκ Ουν και το μυστήριο γύρω από το έτος γέννησής του

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει απασχολήσει όχι μόνο με την πολιτική του, αλλά και με την εμφάνιση, τις προτιμήσεις του και διάφορα άλλα περιστατικά που δεν πέρασαν απαρατήρητα. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι πληροφορίες για το έτος γέννησής του διαφοροποιούνται.
Η ακριβής ημερομηνία γέννησης του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, παραμένει ένα μυστήριο, με τις φήμες να τον θέλουν εντούτοις να έχει γεννηθεί στις 8 ιανουαρίου του 1984, αν και άλλες πληροφορίες αναφέρουν ως έτος γέννησης το 1983 ή το 1982.
Σε κάθε περίπτωση, Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται πως έχει σήμερα γενέθλια και είναι γύρω στα 35. Άλλωστε, δεν είναι το μόνο που αποτελεί θέμα συζήτησης, όσον αφορά στον Βορειοκορεάτη ηγέτη, αφού πολλές είναι οι φήμες και τα περιστατικά που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.
Ένα από αυτά είναι ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι φαν του μπάσκετ και φίλος του πρώην αστέρα του NBA, Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος πριν από πέντε χρόνια είχε τραγουδήσει το «Happy Birthday» στον Κιμ, σε έναν αγώνα ενάντια στη Βόρεια Κορέα.
Θέμα συζήτησης έχει αποτελέσει και το κούρεμα του Κιμ Γιονγκ Ουν, με πολλούς να μιμούνται το χτένισμά του.
Μετά από τη συνάντησή του με τον Νοτιοκορεάτη ομόλογό του, δημοσιογράφοι είχαν εστιάσει την προσοχή τους στα παπούτσια του Κιμ, προκειμένου να εξακριβώσουν το ύψος του. Αν και θεωρούνταν ότι είναι 1,70, φάνηκε να είναι κατά 2,5 εκατοστά πιο κοντός από τον Μουν Τζε-ιν. Αν και ο ίδιος εμφανίζεται συχνότερα με αυστηρή ένδυση, έχει εμφανιστεί και με πιο χαλαρό ντύσιμο. Αίσθηση προκάλεσε, τον προηγούμενο Ιούνιο στη Σιγκαπούρη, λίγο πριν τη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, η selfie του.
Πηγή Sputniknews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ