21.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣThe Good Place: Ο 3ος κύκλος της κωμικής σειράς έρχεται στην COSMOTE...

The Good Place: Ο 3ος κύκλος της κωμικής σειράς έρχεται στην COSMOTE TV

 

H 3η σεζόν της υποψήφιας για 2 βραβεία Emmy κωμικής σειράς, The Good Place, με τους Τεντ Ντάνσον και Κρίστεν Μπελ, κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV, την Παρασκευή 14/12 στις 21.00. Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή βράδυ στις 21.00 στο COSMOTE CINEMA 4HD, ενώ κάθε επεισόδιο -μετά την προβολή του- θα είναι διαθέσιμο on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.
Από τον βραβευμένο με 3 Emmy δημιουργό των The Office, Parks and Recreation και Brooklyn Nine-Nine, Μάικλ Σουρ, το The Good Place «ξεδιπλώνει» την ιστορία της Έλενορ, μίας εγωκεντρικής γυναίκας, η οποία κατά λάθος καταλήγει στο «καλό μέρος» μετά τον θάνατό της. Καθώς προσπαθεί να κρατήσει την κακή της συμπεριφορά κρυφή από τον Μάικλ, τον σοφό αρχιτέκτονα του καλού μέρους, η Έλενορ ξεκινάει την προσπάθεια να γίνει ένα καλύτερο άτομο. Η σειρά προτάθηκε για 2 Χρυσές Σφαίρες, ως καλύτερη κωμική σειρά και ως καλύτερη ηθοποιός σε κωμική σειρά για την Κρίστεν Μπελ.
Στους κεντρικούς ρόλους της Έλενορ και του Μάικλ, βρίσκουμε την πολυβραβευμένη Κρίστεν Μπελ (Veronica Mars) και τον βραβευμένο με 3 Χρυσές Σφαίρες Τεντ Ντάνσον.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ