21.4 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΟι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ έτρεξαν για καλό σκοπό

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ έτρεξαν για καλό σκοπό

Εθελοντές μαραθωνοδρόμοι διένυσαν τα 42χλμ μαζί με αθλητές με αμαξίδιο του MDA Ελλάς

Η συνολική συμμετοχή των ανθρώπων του Ομίλου ΟΤΕ στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας σημείωσε και φέτος ρεκόρ, καθώς πάνω από 800 εργαζόμενοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με 55 χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο.
Ομως δέκα εθελοντές μαραθωνοδρόμοι του ομίλου αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη τον ατομικό τους στόχο για να στηρίξουν έναν άλλο, μεγαλύτερο σκοπό διανύοντάς τα 42χλμ μαζί με αθλητές με αμαξίδιο του MDA Ελλάς .«Η μαραθώνια διαδρομή με την ομάδα των Finish Liners, είναι ο πιο ουσιαστικός αγώνας που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Η ενέργεια που πήραμε από αυτούς τους αθλητές καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήταν απίστευτη. Θα το πρότεινα σε όλους», είπε αμέσως μετά τον αγώνα ο Χαράλαμπος Μαθιουδάκης, που εργάζεται στη δ/νση Network Intelligence Management του Ομίλου.
Μέσα από τη συμμετοχή των ανθρώπων του Ομίλου, συγκεντρώθηκαν 15.000 ευρώ, τα οποία θα διαθέσει ο Ομιλος ΟΤΕ στο σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», με στόχο τη δημιουργία νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, για την παροχή άμεσης περίθαλψης σε παιδιά και την σωστή αντιμετώπιση των παιδικών τραυματισμών. Την τελευταία εξαετία, ο Ομιλος ΟΤΕ έχει διαθέσει πάνω από 570 χιλιάδες ευρώ για τον εξοπλισμό 13 μονάδων για παιδιά σε νοσοκομεία όλης της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ