20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕπίσκεψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης της πΓΔΜ, Μπουγιάρ Οσμάνι στην Αθήνα, με...

Επίσκεψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης της πΓΔΜ, Μπουγιάρ Οσμάνι στην Αθήνα, με αφορμή την καθιέρωση απευθείας αεροπορικής γραμμής Αθήνα-Σκόπια

 

O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ αρμόδιος για ευρωπαϊκές υποθέσεις, Μπουγιάρ Οσμάνι, θα μεταβεί στην Αθήνα την Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου, με αφορμή την καθιέρωση απευθείας αεροπορικής γραμμής Αθήνα-Σκόπια από την εταιρεία Aegean Airlines.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ, «ΜΙΑ», ο Οσμάνι θα έχει συνάντηση με τον αναπληρωτή ΥΠΕΞ της Ελλάδας, Γιώργο Κατρούγκαλο και στη συνέχεια θα μεταβούν μαζί στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, όπου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ θα επιβιβαστεί στην πρώτη πτήση από Αθήνα για Σκόπια.
Η Aegean Airlines από την 1η Νοεμβρίου θα εκτελεί δρομολόγια Αθήνα-Σκόπια και Σκόπια-Αθήνα δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη). Θα είναι η πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια που θα λειτουργήσει και πάλι αεροπορική σύνδεση μεταξύ των πρωτευούσεων των δύο χωρών, η οποία είχε διακοπεί το 2003, καθώς η γραμμή είχε κριθεί τότε ζημιογόνος.
Οι πτήσεις Αθήνα – Σκόπια θα εκτελούνται από την Aegean με δρομολόγια της Olympic Air, με αεροσκάφη Bombardier Dash8 – Q400, χωρητικότητας 78 θέσεων. Η διάρκεια της πτήσης είναι 1 ώρα και 15 λεπτά.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανταποκριτής N. Φραγκόπουλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ