18.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο πρώτο εκπαιδευτικό Workshop «Energy Scouts» αρχίζει τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου

Το πρώτο εκπαιδευτικό Workshop «Energy Scouts» αρχίζει τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου

 

Το πρώτο εκπαιδευτικό Workshop «Energy Scouts» του έργου Young Energy Europe, που υλοποιεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αρχίζει τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου.
Το πρόγραμμα Young Energy Europe, μέσα από ένα 4ήμερο ειδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο που απευθύνεται σε νέους εργαζόμενους έως 35 ετών, προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες, ώστε αυτοί να συμβάλουν ως «Energy Scouts» στην αναγνώριση και καταγραφή των δυνατοτήτων εξοικονόμησης ενέργειας και πόρων στις επιχειρήσεις που εργάζονται, συνεισφέροντας έτσι στη μείωση του ενεργειακού κόστους και στην προστασία του περιβάλλοντος.
Κύριες θεματολογίες του σεμιναρίου είναι: α) Εισαγωγή στην προστασία του κλίματος, β) Εξοικονόμηση πόρων, γ) Εξοικονόμηση ενέργειας, δ) Εταιρική κινητικότητα (αστικές και υπεραστικές μετακινήσεις, επαγγελματικά ταξίδια) και ε) Χρήση μετρητικών συσκευών.
Η πρώτη ημέρα του Workshop „Energy Scouts“ θα διεξαχθεί στις 5 Νοεμβρίου στις 13:00-17:00, στα πλαίσια του πολυσυνεδρίου Capital+Vision 2018 στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens. Τα επόμενα Workshops θα διεξαχθούν στις 12, 13 και 14 Νοεμβρίου στο Εκπαιδευτικό Κέντρο του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου DUAL Hellas (Λ. Ποσειδώνος 70, Γλυφάδα) από τις 10:00 έως τις 16:00.
Η συμμετοχή των εργαζομένων στα συγκεκριμένα εκπαιδευτικά Workshops προσφέρεται χωρίς κόστος για τις επιχειρήσεις.
Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο επικεντρώνεται τα τελευταία χρόνια σε θέματα και δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος. Το έργο Young Energy Europe εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία για το Κλίμα (EUKI). Το έργο χρηματοδοτείται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Περιβάλλοντος, Προστασίας της Φύσης, Κατασκευών και Ασφάλειας των Αντιδραστήρων της Γερμανίας και συντονίζεται από την Κεντρική Ενωση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Γερμανίας (DIHK). Εκτός από την Ελλάδα, προγράμματα εκπαίδευσης Energy Scouts υλοποιούνται στη Γερμανία, την Τσεχία, τη Βουλγαρία και την Ουγγαρία.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμέτοχής στην ιστοσελίδα: www.dual.com.gr/young-energy-europe-workhop/, E-Mail: young-energy-europe@ahk.com.gr, τηλ. 210 6419036.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ