15.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΤι άλλο θα βρουν οι νεόπλουτοι για να ξεπεράσουν την ανία τους

Τι άλλο θα βρουν οι νεόπλουτοι για να ξεπεράσουν την ανία τους

 

Σκοντάφτει βγαίνοντας από τη νέα του Τζάγκουαρ, σωριάζεται στο έδαφος και βρίσκεται ανάμεσα σε δεσμίδες χαρτονομισμάτων ή πανάκριβων αξεσουάρ, σύμφωνα με τη φωτογραφία που αναρτά στο Διαδίκτυο: η τελευταία τάση στη διασκέδαση που υιοθετούν οι νεόπλουτοι στην Κίνα και είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στο Διαδίκτυο, προκαλεί οργή σε πολλούς στη χώρα.
“Είναι ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο, φωτογραφίες που δείχνουν κάποιον να είναι πεσμένος ανάμεσα στα πλούτη του και γίνονται viral μόλις αναρτώνται στο Διαδίκτυο βασίζονται όλες στο ίδιο μοντέλο, οι νεόπλουτοι προβάλλονται έστω και σωριασμένοι καταγής μαζί με τα πλούτη τους.
Φωτογραφίες που δείχνουν μια κομψή νεόπλουτη να πέφτει φαρδιά πλατιά στο πεζοδρόμιο ανάμεσα στα υλικά αγαθά της, ακριβές τσάντες, πορτοφόλια, καλλυντικά και αξεσουάρ, εθεάθησαν περισσότερες από 2,3 δισεκ. φορές στο κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo. Ο “πρωταγωνιστής” προσποιείται ότι σκοντάφτει βγαίνοντας από το πολυτελές αυτοκίνητό του και σωριάζεται πάνω στο πεζοδρόμιο μέσα σε ένα σωρό από χαρτονομίσματα, πιστωτικές κάρτες και πολυτελή προϊόντα. Ο στόχος είναι να επιδείξει την περιουσία του.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ