24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣτην Ελλάδα η Γενική Συνέλευση της FEBIS 2018

Στην Ελλάδα η Γενική Συνέλευση της FEBIS 2018

 

Την Αθήνα επέλεξε o Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος εταιρειών Επιχειρηματικής Πληροφόρησης (FEBIS) για την διεξαγωγή της ετήσιας Γενικής του Συνέλευσης (20-21/09), με την υποστήριξη του Ομίλου Εταιρειών ICAP.
Η κύρια θεματική του διήμερου Συνεδρίου που διεξάγεται παράλληλα με την Γενική Συνέλευση, αφορά στον σημαντικό ρόλο της Μηχανικής Μάθησης (Μachine Learning- ML) και της Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence- AI) στην εκτίμηση του Επιχειρηματικού Ρίσκου, αφού:
* Η Τεχνητή Νοημοσύνη και η Μηχανική Μάθηση θα έχουν πρωτεύοντα ρόλο στις περισσότερες εξελίξεις στον τομέα της πληροφορικής που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας.
* Η ασφάλεια και η διαθεσιμότητα των επιχειρηματικών δεδομένων θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στο εγγύς μέλλον.
Συγκεντρώνοντας περισσότερους από εκατό εκπροσώπους, πενήντα Εταιρειών Μελών, από τέσσερις ηπείρους, η FEBIS στην εκδήλωση αυτή, διερευνά το παρόν και το μέλλον του ρόλου των δεδομένων στο διεθνές επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Καθώς οι διαφορετικές απόψεις των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, οδήγησαν σε διαφοροποιημένους κανονισμούς διαχείρισης των πληροφοριών, οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα στη δραστηριότητά τους. Στο πλαίσιο αυτό, υποστηρίζεται ότι:
* Η Μηχανική Μάθηση και η Τεχνητή Νοημοσύνη επηρεάζουν ήδη την καθημερινή μας ζωή. Ωστόσο, καθώς τα σχετικά στοιχεία για τις εταιρείες και τους διαχειριστές γίνονται όλο και πιο πολύτιμα ως πρώτη ύλη, η ανάγκη συλλογής, ανάλυσης και χρήσης αυτών των πληροφοριών κατά τρόπο συμβατό γίνεται συνεχώς πιο σημαντική.
* Η ασφάλεια των δεδομένων θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο κατά τα προσεχή έτη, καθώς οι επιχειρήσεις θα πρέπει να προσαρμόσουν ολοκληρωτικά τις εργασίες και τη δομή τους, προκειμένου να συμμορφωθούν με τις ολοένα και πιο αυστηρές νομοθεσίες. Στο πλαίσιο αυτό, τόσο τα Νομικά Τμήματα όσο βεβαίως και οι Διευθύνσεις Πληροφορικής, θα έχουν πρωτεύοντα και πολύ ουσιαστικό ρόλο.
Ο Ομιλος Εταιρειών ICAP, είναι από τα αρχαιότερα μέλη της FEBIS και υποστηρίζει τον Σύνδεσμο ενεργά στην ανάπτυξή του, για πολλές δεκαετίες.
Η FEBIS έχει 102 μέλη, με 27.000 εργαζομένους, περισσότερους από 1,6 εκατομμύρια πελάτες και πωλήσεις άνω των 11 δισ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των συνδεδεμένων εταιρειών).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ