15.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΡΩΤΗΣΕΛΙΔΑΕθελοντές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο ζητά ο Δήμος Αθηναίων

Εθελοντές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο ζητά ο Δήμος Αθηναίων

Ετοιμο να ξεκινήσει για 7η χρονιά

Ετοιμο να στηρίξει για 7η συνεχή χρονιά μαθητές της Αθήνας, στην προσπάθειά τους να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είναι το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αθηναίων, που και φέτος είδε έναν στους δύο μαθητές του να περνούν σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αθηναίων και για τη φετινή σχολική χρονιά θα λειτουργήσει στις αίθουσες του 41ου Γυμνασίου Αθηνών, επί της οδού Πάτμου 11-13, στα Κάτω Πατήσια (σταθμός ΗΣΑΠ Αγιος Νικόλαος). Οσοι εκπαιδευτές επιθυμούν να συμμετέχουν στην εθελοντική αυτή δράση, καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου kfda1617@gmail.com ιδανικά έως 25 Σεπτεμβρίου 2018.
Για τους μαθητές/μαθήτριες Γυμνασίου – Λυκείου (Γενικού ή ΕΠΑΛ) που κατοικούν ή είναι δημότες του Δήμου Αθηναίων και επιθυμούν να ενταχθούν σε ένα από τα ολιγομελή τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, πέντε (5) έως δεκαπέντε (15) ατόμων, οι εγγραφές ξεκίνησαν, από Δευτέρα έως Παρασκευή 5 μ.μ. – 8 μ.μ., στον χώρο του σχολείου (2ος όροφος). Τα μαθήματα πραγματοποιούνται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) 16.00-21.00.
Ειδικά οι μαθητές της Γ’ Λυκείου και οι απόφοιτοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2019 καλούνται να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους άμεσα, καθώς τα μαθήματα για την προετοιμασία τους θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 17 Σεπτέμβρη.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8624588.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ