16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ«Julie» με την Βανέσα Κέρμπι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

«Julie» με την Βανέσα Κέρμπι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

 

Για ένατη χρονιά το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας προβάλλοντας εξαιρετικές παραστάσεις από το Λονδίνο που δίνουν στο ελληνικό κοινό την ευκαιρία να διασυνδεθεί, με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας, με σπουδαίες θεατρικές σκηνές της βρετανικής πρωτεύουσας στο πλαίσιο του προγράμματος Νational Theatre Live (NTL).
H σεζόν 2018-2019 ανοίγει την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου (στις 21.00) με το έργο «Julie», τη νέα εκδοχή της «Δεσποινίδας Τζούλιας», του αριστουργήματος του Αυγούστου Στρίντμπεργκ, που μεταφέρεται από τη συγγραφέα Πόλι Στέναμ στο σημερινό Λονδίνο. Σε αυτή τη νέα παραγωγή του National Theatre, όπου η προσέγγιση της Στέναμ παραμένει εξίσου άγρια και σοκαριστική με το θεατρικό πρωτότυπό της, πρωταγωνιστεί η Βανέσα Κέρμπι («Το στέμμα», «NT Live: Λεωφορείο ο Πόθος»), η υπέροχη ερμηνεία της οποίας «μαγνητίζει», όπως έγραψε η εφημερίδα Μail On Sunday. Μαζί της επί σκηνής, ο Ερικ Κόφι Αμπρέφα («The Amen Corner»). Η «εκπληκτική σκηνοθεσία» -σύμφωνα με το βρετανικό The Stage- είναι της Κάρι Κράκνελ («NT Live: Το βαθύ μπλε του έρωτα»).
Η παράσταση προβάλλεται με αγγλικούς υπότιτλους στην Αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη», σε μαγνητοσκόπηση από το Lyttelton Theatre του Λονδίνου. Η δορυφορική αναμετάδοση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία και το British Council στο πλαίσιο του κύκλου «Θέατρο στο Μέγαρο-National Theatre Live».
Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 15 ετών και περιέχει στραβοσκοπικούς φωτισμούς.
Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ (φοιτητικά), 15 ευρώ (γενική είσοδος).
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ