16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΚαταξιωμένοι ηθοποιοί «επιβάτες» θεατρικού λεωφορείου σε κάθε γωνιά της Αττικής

Καταξιωμένοι ηθοποιοί «επιβάτες» θεατρικού λεωφορείου σε κάθε γωνιά της Αττικής

 

Μια νέα πρωτοποριακή δράση, στο πλαίσιο ενίσχυσης της κοινωνικής και πολιτιστικής συνεισφοράς του, ξεκινά ο ΟΑΣΑ σε συνεργασία με την ΟΣΥ και το Εθνικό Θέατρο.
Ενα ειδικά διαμορφωμένο θεατρικό λεωφορείο, το οποίο επονομάστηκε «Θέατρο Express», απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, προσβλέποντας στο να τους προσεγγίσει στους χώρους που συγκεντρώνονται και δη στις δημόσιες πλατείες της πόλης, ενισχύοντας την επαφή ευρύτερων κοινωνικών ομάδων, με καταξιωμένες μορφές τέχνης και πολιτισμού, όπως το θέατρο.
Το πρώτο έργο που θα παρουσιαστεί είναι η Αρκούδα του Αντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Σοφίας Μαραθάκη και με καταξιωμένους ηθοποιούς (Ιερώνυμος Καλετσάνος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Φωτεινή Παπαχριστοπούλου).
Η αφετηρία της δράσης ήταν το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, στο Γκάζι, στις 5 – 6 Ιουλίου 2018, ενώ οι επόμενες στάσεις του «Θεάτρου Εxpress» θα πραγματοποιηθούν στους Δήμους Αιγάλεω, Περιστερίου, Λαυρίου και Ραφήνας.
Το πρόγραμμα των παραστάσεων του θεατρικού λεωφορείου ανακοινώνεται στις ιστοσελίδες του ΟΑΣΑ και του Εθνικού Θεάτρου, www.oasa.gr και www.n-t.gr αντίστοιχα.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ