Διευρύνεται η συνεργασία Eurobank – Eurolife στην ασφάλιση υγείας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 19 Ιουνίου 2018

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: , , , ,

Την διεύρυνση της συνεργασίας στο τομέα των ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας νέας γενιάς, ανακοίνωσαν σε συνέντευξη τύπου οι επικεφαλής της Eurobank και της Eurolife, κκ Φωκίων Kαραβίας και Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου.
Οπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurolife κ. Σαρρηγεωργίου: «Αυτή τη στιγμή οι πολίτες χρειάζονται την συνδρομή της ιδιωτικής ασφάλισης περισσότερο από ποτέ, καθώς μειώνονται τα εισοδήματα του παράλληλα με τον περιορισμό των δημοσίων δαπανών για την υγεία. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον η Eurolife ERB σε συνεργασία με την Eurobank, προσφέρουν ασφαλιστικά προγράμματα νέας γενιάς για την υγεία, επεκτείνοντας την σειρά «Εξασφαλίζω».
Τα συγκεκριμένα προγράμματα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας και συνεχίζουν να παρέχουν τις κύριες καλύψεις αλλά με προσιτά ασφάλιστρα».
Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank κ. Καραβίας σημείωσε πως «η Eurolife ERB είναι στρατηγικός μας εταίρος. ξεκίνησε από τα σπλάχνα του ομίλου και είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους και πιο δυναμικούς ασφαλιστικούς οργανισμούς στην Ελλάδα». Το νοσοκομειακό πρόγραμμα «Εξασφαλίζω πρόληψη και περίθαλψη» θα υλοποιείται σε συνεργασία με τον όμιλο της Ευρωκλινικής και θα προσφέρεται ολοκληρωμένη νοσοκομειακή και έξω – νοσοκομειακή κάλυψη για μία τετραμελή οικογένεια με το ίδιο κόστος που τα παραδοσιακά προγράμματα υγείας παρείχαν σε έναν ενήλικα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 121.500 πελάτες της Eurobank είναι ασφαλισμένοι στην Eurolife με συνταξιοδοτικά προγράμματα ή προγράμματα που αφορούν τις ανάγκες των παιδιών τους, ενώ 307.000 πελάτες της Eurobank έχουν τουλάχιστον ένα προϊόν της Eurolife. Επίσης, όπως είπε ο κ. Σαρρηγεωργίου, το 60% των συνολικών πωλήσεων της Eurolife προέρχεται από τις υπηρεσίες bankassurance της Eurobank και το 40% από το ασφαλιστικό δίκτυο της εταιρείας.
Επίσης, ο κ. Καραβίας είπε ότι στο σύνολο των εσόδων της τράπεζας από προμήθειες η ασφαλιστική εταιρεία συνεισφέρει σήμερα στο 4% – 5% και στόχος στην επόμενη τριετία είναι συμμετοχή των ασφαλιστικών προμηθειών να ανέλθει στο 8% – 10%. Οπως είναι γνωστό και οι δύο συνεργάτες, η τράπεζα και η ασφαλιστική εταιρεία, ανήκουν στον όμιλο των εταιρειών Fairfax του Πρεμ Γουάτσα, ενώ η τράπεζα και κατέχει και το 20% της ασφαλιστικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *