21.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΗ Μελάνια εμφανίστηκε δημοσίως έπειτα από εβδομάδες απουσίας

Η Μελάνια εμφανίστηκε δημοσίως έπειτα από εβδομάδες απουσίας

Ντ. Τραμπ: Σε ευχαριστούμε γλυκιά μου

“Ο λαός της χώρας μας σε αγαπάει, σε ευχαριστούμε γλυκιά μου”, είπε o Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντ.Τράμπ στρεφόμενος προς την σύζυγό του κατά τη διάρκεια της πρώτης δημόσιας εμφάνισης,έπειτα από πολλές εβδομάδες απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας, της πρώτης κυρίας Μελάνιας Τραμπ. Η απουσία της είχε εγείρει πολλά ερωτήματα τα οποία ενόχλησαν τον Τραμπ.
Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, μετέβη την περασμένη εβδομάδα μαζί με τον σύζυγό της στην έδρα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Καταστάσεων Εκτακτης Ανάγκης (FEMA), δεν είχε εμφανιστεί δημοσίως μετά τη νοσηλεία της για πέντε ημέρες στα μέσα του Μαΐου για ένα “ήπιο πρόβλημα στα νεφρά”.
“Είναι πολύ καλά”, είπε ο Τραμπ, σύμφωνα με το BBC, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στα κεντρικά γραφεία της FEMA, όπου συζητήθηκε το θέμα των προετοιμασιών για την περίοδο των κυκλώνων.
“Πέρασε μια λίγο δύσκολη περίοδο, αλλά είναι πολύ καλά και είμαστε πολύ περήφανοι γι’αυτήν”, πρόσθεσε ο Τραμπ αναφερόμενος στην σύζυγό του, η οποία καθόταν δίπλα του.
Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, η οποία φορούσε κατά την εμφάνισή της αυτή μια καμπαρντίνα, δεν μίλησε για όση ώρα βρισκόντουσαν στην αίθουσα οι δημοσιογράφοι, επισημαίνει το βρετανικό δίκτυο ενημέρωσης.
Καταγγέλλοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν για την σύζυγό του και καταρρίπτοντάς τις μία-μία, ο Τραμπ είχε μερικές ώρες νωρίτερα χθες καταφερθεί για άλλη μια φορά εναντίον των μέσων ενημέρωσης.
“Τα μέσα ενημέρωσης Fake News υπήρξαν τόσο άδικα και σκληρά προς τη σύζυγό μου και την εκπληκτική πρώτη μας κυρία Μελάνια”, ανέφερε σε μήνυμα που είχε αναρτήσει λίγο νωρίτερα στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.
“Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάρρωσης μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ανέφεραν τα πάντα: ότι σχεδόν πέθανε, ότι υποβλήθηκε σε αισθητική επέμβαση, ότι εγκατέλειψε τον Λευκό Οίκο (κι εμένα τον ίδιο) για τη Νέα Υόρκη ή τη Βιρτζίνια ή ότι την κακομεταχειρίστηκαν. Ολα ψέματα, είναι πολύ καλά!”, σημείωνε.

“Τα μέσα ενημέρωσης Fake News υπήρξαν τόσο άδικα και σκληρά προς τη σύζυγό μου και την εκπληκτική πρώτη μας κυρία Μελάνια”, ανέφερε σε μήνυμα που είχε αναρτήσει λίγο νωρίτερα στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ