Στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» η επίσημη παρουσίαση της Σειράς γραμματοσήμων «EUROPA 2018 – Γέφυρες»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 7 Ιουνίου 2018

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

 

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, σε συνεργασία με τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. διοργανώνουν την επίσημη παρουσίαση της Σειράς γραμματοσήμων «EUROPA 2018 – Γέφυρες», σε εκδήλωση ανοιχτή για το κοινό, το Σάββατο 9 Ιουνίου και ώρα 12:00 στο Αντίρριο, στον εκθεσιακό χώρο της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης».
Η Ειδική Σειρά EUROPA εκδίδεται κάθε χρόνο στις 49 χώρες – μέλη της PostEurop με κοινή θεματολογία. Το θέμα της φετινής έκδοσης, για όλες τις χώρες – μέλη, είναι οι Γέφυρες και η ελληνική έκδοση EUROPA 2018 αποτελείται από ένα διπλό γραμματόσημο με τις γέφυρες Ρίου – Αντιρρίου και Πλάκας.
Στον ίδιο χώρο, διοργανώνεται Φιλοτελική Εκθεση με θέμα «Ταχυδρομικές Γέφυρες Αιτωλοακαρνανίας – Αχαΐας», από τη Φιλοτελική Εταιρία Αγρινίου και τη Φιλοτελική Εταιρεία Πατρών, που θα είναι ανοιχτή στο κοινό μέχρι την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά την παρουσίαση της Σειράς γραμματοσήμων «EUROPA 2018 – Γέφυρες» και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα λειτουργήσουν ειδική αναμνηστική σφραγίδα το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, στο προσωρινό Ταχυδρομικό Κατάστημα στο χώρο της Εκθεσης, από ώρα 11:00 έως 15:00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *