1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 15 Μαΐου 2018

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Είκοσι ένας Δήμοι της Αττικής μετέχουν στη διοργάνωση

Την ερχόμενη Κυριακή 20 Μαΐου η Αθήνα συμμετέχει στην πρωτοβουλία Ολοι Μαζί Μπορούμε και καλεί τους πολίτες να τρέξουν σε μία ξεχωριστή διαδρομή 5 χιλιομέτρων γύρω από τον λόφο του Φιλοπάππου και την Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου διοργανώνεται για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών των Δήμων. Η διοργάνωση είναι κοινή για 21 Δήμους της Αττικής, στα όρια κάθε Δήμου.
Στην Αθήνα η διαδρομή του αγώνα τρεξίματος είναι 5χλμ. και δυναμικού βάδην 5χλμ.
Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.
Η διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθηθεί μπαίνοντας μέσα από την ιστοσελίδα του «Ολοι Μαζί Μπορούμε» είναι η εξής: Επιλέγουμε το Δήμο στον οποίο θέλουμε να αγωνιστούμε, βλέπουμε τη διαδρομή και το σημείο εκκίνησης και κάνουμε κλικ στο κουμπί «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ». Από εκεί μεταφερόμαστε στη σελίδα της VIVA, όπου κάνουμε την κράτησή μας.
Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής για τον αγώνα δρόμου 5 χλμ. και για το δυναμικό βάδην 5 χλμ. θα πραγματοποιείται στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΝΔΑ, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50 (ισόγειο – αίθουσα Κόντογλου) από την Πέμπτη 17 έως την Παρασκευή 18 Μαΐου 09:00-18:00 και το Σάββατο 19 Μαΐου 09:00-17:00.
Το συνολικό ποσόν, που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου, θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα, που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.
Συμμετοχή στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου έχουν δηλώσει οι εξής Δήμοι του νομού Αττικής:
Αθηναίων, Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Διονύσου, Ηλιούπολης, Ηρακλείου, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Κρωπίας, Μεγάρων, Μοσχάτου -Ταύρου, Νίκαιας – Ρέντη, Παλαιού Φαλήρου, Παλλήνης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπατών – Αρτέμιδας, Παπάγου – Χολαργού, Υδρας.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *